• BIST 9767.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Kazanlı Çocuklardan Askerlere Moral Mektubu

Kazanlı Çocuklardan Askerlere Moral Mektubu
Kazan'da öğrenciler, Güneydoğu Anadolu'da PKK Terör Örgütüne karşı mücadele eden askerlere mektup yolladı.

Kazan'da öğrenciler, Güneydoğu Anadolu'da PKK Terör Örgütüne karşı mücadele eden askerlere mektup yolladı. "Sakın pes etmeyin" diyen çocuklar, annelerinin hazırladıkları yardım kolileriyle birlikte yazdıkları şiir, mektup ve çizdikleri resimleri gönderdiler.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde devam eden teröristleri temizleme operasyonlarına çocuklardan da moral desteği gelmeye devam ediyor.

Son olarak Kazan'da 4.Ana Jet Üs komutanlığında bulunan Tahsin Şahinkaya İlkokulu öğrencileri Sur ve Cizre'de operasyonlara katılan askerlere moral desteği vermek amacıyla yazdıkları duygu yüklü şiir, kompozisyon ve resimlerde ağırlıklı olarak vatan bayrak ve asker motifleri yer aldı. Çocuklar gönderilerine şükran ve minnet duygularıyla birlikte dualarını eklemeyi de unutmadılar.

Çocuklardan 4-F sınıfı öğrencisi Burak Balıkçı asker amcalarına yazdığı mektupta "Ben Burak. Siz orada Türkiye için savaşıyorsunuz. Bu mektubu alırsan arkadaşlarına oku. Bu vatan için, Türk için moralinizi yüksek tutmaya ve düşmanı yurttan atmaya çalışın. Sakın yenilmeyin. Hem ben de orada yurt için savaşmak istiyorum. Burada ne zorluklar çektiğinizi biliyorum. Verimli topraklarımızı düşmana bırakmayalım. Sonuna kadar arkanızdayız. Sakın pes etmeyin." diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Sur ve Cizre'de görev yapan bazı komutanların okulu ve öğrencileri telefonla arayarak teşekkürlerini ilettiğini söyleyen Okul Müdürü Sonay Demirel "Askerlerin çocukların gönderdikleri resim,şiir ve mektuplardan çok etkilendiklerini ve duvarlarına, panolara astıklarını, askerlerine okuduklarını ve çocukların "Asla pes etmeyin" sözünü akıllarından hiç çıkarmadıklarını söylediklerini dile getirdi.

Okul Müdürü Sonay Demirel, "Tahsin Şahinkaya İlkokulu olarak Akıncı 4.AnaJet Üs Komutanlığı ile birlikte Sur ve Cizre ilçelerinde terörle mücadele eden askerlerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak için velilerimizin hazırladığı beş gün içerisinde bozulmayacak ev yapımı yiyecek ile öğrencilerimizin yaptığı resimler ile yazdıkları şiir ve mektupları gönderdik..Vatan savunmasında mücadele veren askerlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Kazanlı Çocuklardan Askerlere Moral Mektubu

Kazanlı Çocuklardan Askerlere Moral Mektubu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim