• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kazandıkları kupayı emniyete hediye ettiler

Kazandıkları kupayı emniyete hediye ettiler
Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği tarafından 4'üncüsü düzenlenen "15 Temmuz Şehitlerine Saygı Futbol Turnuvası'nda şampiyon takım, kupasını ikinci olan...

Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği tarafından 4'üncüsü düzenlenen "15 Temmuz Şehitlerine Saygı Futbol Turnuvası'nda şampiyon takım, kupasını ikinci olan Emniyet spor takımına hediye etti.

Oltu Medikal ile Emniyet Müdürlüğü arasındaki Final maçını Oltu Medikal, 5-2'lik skorla kazandı. Karşılaşma sonrası, Oltu Medikal temsilcisi Erkan Polat, şampiyonluk kupasını aldıktan sonra duygu dolu bir konuşma yaparak kupayı Emniyet Müdürlüğü'ne hediye etti. Mayıs ayı itibariyle 16 takım,160 sporcu ile başlayan 15 Temmuz Şehitlerine Saygı Futbol Turnuvası'nda final karşılaşması oynandı. Erkan Polat "Şuan gerçekten çok duygulu anlar yaşıyorum. Bu turnuvanın adının 15 Temmuz olması ve polisimizin ve askerimizin milletimizle birlikte 15 Temmuz'da canları pahasına göstermiş olduğu büyük fedakarlıktan dolayı ben bu kupayı kendilerinin hak ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden bizim gönlümüzün şampiyonu Emniyet Müdürlüğüdür" diyerek, Oltu Kaymakamı Şenol Turan'ın elinden aldığı şampiyonluk kupasını duygu dolu anlar arasında Oltu İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay'a teslim etti.

Kupayı teslim alan Emniyet Müdürü Kuruçay, "Gerçekten şuan şaşkınım, hiç beklemiyordum. Böyle bir vefayı ve inceliği gösterdikleri için Oltu Medikal futbol takımına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Meydana gelen bu vefa örneğinin ardından Oltu Kaymakamı Şenol Turan ise, "Öncelikle turnuvayı komite eden Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği'ne ve bu turnuvaya katılarak destek sağlayan tüm sporculara teşekkür ederim. Bu turnuvanın tamamını takip edemesem de, zaman zaman bilgiler aldım ve heyecanlı maçlar oynandığını biliyordum. Final maçının da gayet heyecanlı geçmesi bir yana, kapanış muhteşem oldu. Oltu Medikal takımını bu davranışlarından ötürü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği Genel Başkanı Hikmet Şahin ise, turnuvayla ilgili düşüncelerini dile getirerek şunları söyledi: "Bu yıl 4'üncüsünü düzenlediğimiz futbol turnuvamıza, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşanması sonrası "15 Temmuz Şehitlerine Saygı" adını verdik. Turnuvamız, 160 sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana sahne olmuş ve ilçe halkı tarafından da ilgiyle takip edilmiştir. Bu turnuvada başta turnuva komitesi sorumlusu Emrah Ceylan ve ekibi ile turnuvada hakemlik görevi üstlenen hakemlerimize göstermiş olduğu bu üstün gayretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Davetimize icabet edip, final karşılaşmasına ve ödül törenine katılım gösteren Oltu Kaymakamı Sayın Şenol Turan'a, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay'a, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Bektaş'a ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Durgun'a çok teşekkür ederim. Bundan sonra da, 15 Temmuz ruhunu diri tutmak için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizi icra etmeye devam edeceğiz"

Turnuvada üçüncülük ödülü ise, Erdem Otomotiv-Başaklı Köyü arasında oynanması gereken maça çıkmayan Başaklı Köyü'nün 3-0 hükmen mağlup sayılmasıyla birlikte Erdem Otomotiv'e gitti.

Öte yandan, turnuva boyunca hakemlik görevi üstlenen Dilaver Taşkın ve İlhami Eti ile turnuvayı takip ederek sahadaki ortopedik sakatlıklara müdahale etme nezaketini gösteren Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Soner Özcan'a plaket takdim edilirken, turnuvaya katılan tüm takımlara dernek tarafından teşekkür belgesi verildi.

15 Temmuz şehitlerine saygı futbol turnuvası kapsamındaki çeşitli ödüller ise şunlar oldu: 1.'lik Kupası ve Ödülü: Oltu Medikal(1000 TL), 2.'lik Kupası: Emniyet Müdürlüğü, 3.'lük Kupası: Erdem Otomotiv, En Centilmen Takım Ödülü: Anzavderesi, En Centilmen Oyuncu: Tuğay Ay(İdeal Otomotiv), En İyi Kaleci: Tayip Tosun(Emniyet Müdürlüğü), En Golcü Futbolcu: Naci Aydın(Oltu Medikal-Gol Sayısı 15)

Kazandıkları kupayı emniyete hediye ettiler

Kazandıkları kupayı emniyete hediye ettiler

Kazandıkları kupayı emniyete hediye ettiler

Kazandıkları kupayı emniyete hediye ettiler

Kazandıkları kupayı emniyete hediye ettiler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim