• BIST 9463.25
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Kazandıkları İlk Kupayı Kaymakama Hediye Ettiler

Kazandıkları İlk Kupayı Kaymakama Hediye Ettiler
Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde ilk kez düzenlenen Karete Müsabakalarında takımlar birincisi olan Köprübaşı Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı sporcuları...

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde ilk kez düzenlenen Karete Müsabakalarında takımlar birincisi olan Köprübaşı Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı sporcuları kazandıkları ilk kupayı Köprübaşı Kaymakamı Abdulkadir Çelik'e hediye etti.

Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilciliği tarafından Manisa il genelindeki sporcuların katıldığı karate müsabakaları organize edildi. Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde düzenlenen müsabakalara Yunus Emre, Akhisar, Turgutlu, Salihli, Köprübaşı ve Alaşehir'den 135 sporcu katıldı. Müsabakalarda Köprübaşı Halk Eğitim Merkezi karate takımı sporcuları kata ve kumite dallarında takım halinde birinci oldu. Katıldıkları müsabakada takım halinde il birincisi olan sporcular kazandıkları kupayı, sportif faaliyetleri destekleyen veren Köprübaşı Kaymakamı Abdulkadir Çelik'e hediye ettiler. Minik karateciler Köprübaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naci Bal, İlçe Milli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa kanmaz, Türkiye Karete Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Bilal Gültekin ve Karate antrenörü Emine Gültekin ile birlikte Köprübaşı Kaymakamı Abdulkadir Çelik'i makamında ziyaret edip, kazandıkları ilk kupayı hediye etti. Kaymakam Abdulkadir Çelik hediyeyi çok anlamlı bulduğunu belirterek "Köprübaşı son günlerde bir ilkleri yaşıyor. Önce Türkiye Karate Federasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve ilk kez gerçekleştirilen karate müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Müsabakalar ilçe halkımızın yoğun ilgisiyle izlendi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Karate takımı sporcuları ilk kez katıldıkları il birinciliği müsabakalarında takım halinde il birincisi oldular. Kazandıkları ilk kupayı kaymakamlığımıza hediye ettiler. Bu anlamlı hediyeyi her zaman saklayacağım. Bu tür etkinleri önümüzdeki süreçte de devam ettirmek istiyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ederim" dedi. Türkiye Karete Federasyonu İl Temsilcisi Bilal Gültekin ise, "Türkiye Karate federasyonu Manisa il Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan ve milli sporculardan oluşan elit sporcu kampını tesis ve iklim şartları uygun olduğu için Köprübaşı ilçemizde yapmayı uygun gördük. İlçe Kaymakamımız elit sporcuları ağırlamaktan mutlu olacağını söyledi. Elit sporcu kampının tarihi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. İlçe Kaymakamımız Abdulkadir Çelik başta olmak üzere küçük ilçelerde bu projelerin gerçekleşmesini sağlayan Manisa Gençlik Spor İl Müdürümüz Savaş Duman, Manisa Gençlik ve Spor İl Şube Müdürümüz Mustafa Buldu, Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naci Bal'a Karate camiası adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Kazandıkları İlk Kupayı Kaymakama Hediye Ettiler

Kazandıkları İlk Kupayı Kaymakama Hediye Ettiler

Kazandıkları İlk Kupayı Kaymakama Hediye Ettiler

Kazandıkları İlk Kupayı Kaymakama Hediye Ettiler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim