• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Kaza geçiren vekiller: Emniyet kemeri bağlı olduğu için faciadan dönüldü

Kaza geçiren vekiller: Emniyet kemeri bağlı olduğu için faciadan dönüldü
Afyonkarahisar'daki "AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere çıktıkları yolda dün akşam saatlerinde kaza geçiren 4 bayan...

Afyonkarahisar'daki "AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere çıktıkları yolda dün akşam saatlerinde kaza geçiren 4 bayan milletvekilinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza geçiren vekillerden Ayşe Sula Köseoğlu, emniyet kemerleri bağlı olduğu için muhtemel bir facianın önüne geçildiğini söyledi.

Afyonkarahisar'a 30 kilometre mesafede kaza geçiren milletvekillerinden Ayşe Sula Köseoğlu, sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Başbakan Davutoğlu'nun konuşma yapacağı salona girişi sırasında kaza ile ilgili olarak gazetecilerin sorularını cevaplayan Köseoğlu, kaza sırasında büyük korku yaşadıklarını, ancak emniyet kemerleri bağlı olduğu için muhtemel bir facianın önüne geçildiğini söyledi. Köseoğlu, kazanın ayrıca kaygan zeminden kaynaklandığını dile getirdi. Bir sıkıntı olmadığını, iyi olduklarını ifade eden Köseoğlu, "Emniyet kemerlerimiz takılıydı ama çarpmanın etkisiyle boyunda hassasiyet oluştu, ondan dolayı tedbiren takıyoruz. Tülay Kaynarca'nın kolunda incinme var. Diğer arkadaşlarda da ufak tefek var, ama çok şükür yani kalıcı bir şey yok. Kaza yapmış gibi de değiliz. Elhamdülillah yani böyle bir kazanın sonucunda bu kadar ucuz şekilde atlatmış olmamız, bu kadar hafif olması Allah'ın lütfudur." diye konuştu.

Takla atmalarına ramak kaldığını ifade eden Köseoğlu, şunları söyledi; "Evet öyle oldu ama çok şükür gerçekten Allah korudu diyorum sadece. Allah'a çok şükür hem böyle bir organizasyonun tatsız bir başlangıçla oluşmasına müsaade edilmedi Allah tarafından, hem de Elhamdülillah yeniden yeni bir hayat yeni bir başlangıç gibi."

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik de kazayı ucuz atlattıklarını ifade etti.

DÜN HASTANEDE TEDAVİ EDİLDİLER

Afyonkarahisar'da dün başlayan AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılmak için Ankara'dan yola çıkan ve içerisinde AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Fatma Benli, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in bulunduğu otomobil, İscehisar ilçesi yakınlarında kaza yapmıştı. Kazanın ardından vekiller Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Kaza geçiren vekiller: Emniyet kemeri bağlı olduğu için faciadan dönüldü

Kaza geçiren vekiller: Emniyet kemeri bağlı olduğu için faciadan dönüldü

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim