• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Kayserispor'un yeni teknik patronu imzayı attı, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Kayserispor'un yeni teknik patronu imzayı attı, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi
Kayserispor Tolunay Kafkas ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine Hakan Kutlu'yu getirdi.

Kayserispor Tolunay Kafkas ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine Hakan Kutlu'yu getirdi. Kulüp, Hakan Kutlu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Hakan Kutlu, Kayserispor'un sahip olduğu oyuncularla ligde hak ettiği yerde olmadığını ve başarılı bir süreç yaşayarak ligde kalacaklarını söyledi. Kutlu, Fenerbahçe ile İstanbul'da yapacakları maçta alacakları puan ya da puanların ise sürpriz olmayacağını iddia etti.

Kayserispor Kadir Has Spor Tesisleri'nde yeni teknik direktör Hakan Kutlu, kulüp yöneticileri ile birlikte sözleşme imzaladı. Basın toplantısında ilk açıklamayı yapan Kayserispor Kulübü Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Kulübümüz için önemli görev. Teknik Direktörlük için Hakan Kutlu hocamız ile anlaştık. Bu birliktelik, anlaşma hem hocamıza hem de kulübümüze hayırlara vesile olur. Kazanma ve başarmak isteği ile hırsı bizim için en önemli etken oldu. Umut ediyorum ki burada düzenlediğimiz imza töreni Süper Lig'de başarılı geçecek nice senelerin ilk adımı olduğunu düşünüyorum." dedi.

Teknik Direktör Hakan Kutlu ise yaptığı açıklamada, Kayserispor'da olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "Kayserispor kulübü yönetimine bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Kayserispor çalışmak istediğimiz, güvendiğimiz bir kulüptü." dedi.

Tolunay Kafkas'tan sonra Kayseri'de görev almalarının kendileri için onur verici olduğunu da belirten Hakan Kutlu, "Gerçekten değerli bir süreç geçirdi. Şansız bir süreç yaşamıştı. Biz gerçekten güvendiğimiz bir camiaya ve takıma geldik. Oyuncu kadrolarımıza güveniyoruz. Gerek performans olarak gerek takım olarak performans olarak önde. Biraz moral motivasyon açısından son haftalarda aldığı sonuçlardan dolayı eksiklikler var. Bunu gidereceğimize inanıyoruz. Alacağımız desteklerle bu işin üstesinden gelecek. Son 10 maçlık süreci başarı ile atlattıktan sonra oyuncularımızın birçoğu ile devam ederek yeni bir yapılanma ile yolumuza devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarımı kulübümüz açıklayacak. Son 7 yıldır çalıştığımız ekiple buradayız." diye konuştu.

YAKUBİ'Yİ KADROYA ALACAK

Hakan Kutlu, Kayserispor kadrosunda önemli oyuncular olduğunu belirterek, kadro dışı olan Yakubi'ye fırsat vereceğini söyledi. Kutlu, "Yakubi'den tekrar yararlanmak istiyoruz. Bilgiler var. Performanslarına baktım. Şuan elimizdeki her oyuncudan maksimum performans alacağız. Kısa vadedeki hedefimizi Kayserispor'un ligdeki hayatını devam ettirmek olacaktır." dedi.

FENERBAHÇE'DEN ALACAĞIMIZ PUAN TESADÜF OLMAZ

Hakan Kutlu, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili değerlendirmede de bulunarak, şunları anlattı:

"Kağıt üzerinde zor bir maç olacak. Son haftalarda iyi futbol oynayıp galibiyetler alıyor. Biz de can derdindeyiz. Her takımla gidip üç puan mücadelesi yapacağız. Alacağımız puanlar sürpriz sayılmamalıdır. Oyuncu kalitesi bakımından Kayserispor hak ettiği bir yerde değil. Alacağımız puanlar tesadüf değildir. Oynayacağımız maçlarla ilgili planımız hazır. Maç maç düşüneceğiz. Başarılı olmak için hedefimiz var ve maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bu yıl baraj daha düşük olacak. Bizim alacağımız puan düşük olmayacak. Ama düşen takımlarda puan düşük olacak."

HAKAN KUTLU İLK İDMANINDA

Bu arada Kayserispor'un yeni teknik direktörü Hakan Kutlu, sözleşmeye imza attıktan hemen sonra ilk idmanına da çıktı.

Futbolcularla uzun süre görüşen Kutlu'nun ve yardımcısının esprileri futbolcuları güldürdü.

Cihan

Kayserispor'un yeni teknik patronu imzayı attı, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Kayserispor'un yeni teknik patronu imzayı attı, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Kayserispor'un yeni teknik patronu imzayı attı, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Kayserispor'un yeni teknik patronu imzayı attı, Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim