• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Kayserispor üzgün, Mersin İdmanyurdu sevinçli

Kayserispor üzgün, Mersin İdmanyurdu sevinçli
Kendi evinde Mersin İdmanyurdu'na yenilen Kayserispor'un Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bu maçta yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşadıklarını ve...

Kendi evinde Mersin İdmanyurdu'na yenilen Kayserispor'un Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bu maçta yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşadıklarını ve mağlubiyetin kendileri için iyi olmadığını söyledi. Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat da, ligde kalma adına önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 20. haftasında Kayserispor, sonuncu sırada yer alan Mersin İdmanyurdu'nu konuk etti. Karşılaşma ilk yarıda penaltıdan kazandığı golle konuk takım Mersin İdmanyurdu'nun 1-0 galibiyetiyle sona erdi. Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Bizim için sonuç iyi olmadı." dedi.

Bu maçta yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşadıklarını ifade eden Kafkas, "Saha içinde ve dışında yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşadık. Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Karşılaşmanın 10. dakikasındaki kırmızı kart bizi olumsuz etkiledi. 80 dakika 10 kişi oynadık. Buna rağmen pozisyon ürettik. Beraberliği sağlayacağımız ya da kazanabileceğimiz pozisyonlar vardı. Bizim için sonuç iyi olmadı. Rakip kim olursa olsun bundan sonra dışarıda mutlaka kazanıp döneceğimiz bir galibiyete ihtiyacımız var. Ligi hasarsız şekilde bitirmek istiyoruz. Mersin İdmanyurdu'nu da tebrik ediyorum." diye konuştu.

MERSİN İDMANYURDU'NDA GALİBİYET SEVİNCİ

Ligin son sırasında bulunan Mersin İdmanyurdu, Kayseri galibiyetiyle puanını 14'e çıkardı. Teknik Direktör Ümit Özat, ligde kalma adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Deplasmanda alınan 3 puanın önemine de vurgu yapan Ümit Özat, "Maçta ikinci golü bulsaydık sonuç çok daha farklı yerlere gidebilirdi. Yarışa tutunmak adına Kayserispor gibi bir takım karşısında önemli bir sonuç elde ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularıma şunu söyledim; "37 ya da 38 puana çıkabilirsek bu puan bizi ligde tutmaya yetecektir." Önemli maçlar var önümüzde. Kazanmaya devam etmemiz halinde hedefimize ulaşacağımızı umuyorum. Biz 15 gündür takımla birlikte çalışıyoruz. Önceki bazı maçları öndeyken kaybetmişiz. Bundan sonra çalışarak çok daha etkili olacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Kayserispor üzgün, Mersin İdmanyurdu sevinçli

Kayserispor üzgün, Mersin İdmanyurdu sevinçli

Kayserispor üzgün, Mersin İdmanyurdu sevinçli

Kayserispor üzgün, Mersin İdmanyurdu sevinçli

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim