• BIST 9714.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Kayserigaz Erciyes Üniversitesi’nde

Kayserigaz Erciyes Üniversitesi’nde
Kayserigaz, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu ile birlikte, üniversite öğrencilerine yönelik hazırlamış olduğu eğitim...

Kayserigaz, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu ile birlikte, üniversite öğrencilerine yönelik hazırlamış olduğu eğitim programı kapsamında ilk eğitimi Elginkan ECA ile birlikte gerçekleştirdi.

Eğitime, bilgiye ve tecrübeye büyük önem veren Kayserigaz, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri için düzenlenen eğitim programının ilkini ECA firmasının "Doğalgaz Sayaçları" konulu sunumu ile hayata geçirdi. Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi, Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programlarının yoğun katılım sağladığı eğitimde, ECA yetkilileri, doğalgaz sayaç çeşitleri, sayaçların çalışma prensipleri, bağlanma teknikleri ve sayaçların genel özellikleri hakkında bilgilendirme sağladı.

Gerçekleştirilen konferansla üniversite öğrencileri, doğalgaz sayaçları ve kullanım alanları ile ilgili bilmedikleri ve merak ettikleri tüm konular hakkında bilgi edindiler. Konferans Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda görsel animasyonlar ve karşılıklı soru ve cevaplar eşliğinde sürdürüldü. Konferans Kayserigaz yetkilileri, Mustafa Çıkrıkçıoğlu eğitim görevlileri ve ECA yetkililerinin paylaşımlarıyla tamamlandı. Konferans sonunda Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdür'ü Prof. Dr. Nafiz Kahraman eğitimi veren ECA yetkililerine ve organizasyonun hazırlanması ve hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Kayserigaz Proje Müdürü Murat Akdağ'a, Kayserigaz Tedarik Zinciri Yönetmeni Erdem Kırım'a, Kayserigaz İç Tesisat Yöneticisi Mehmet Onur Aydın'a ve Kayserigaz Kurumsal İletişim Yöneticisi Özlem Acur ve ekibine teşekkürlerini dile getirerek, kendilerine teşekkür belgelerini takdim etti.

Kayserigaz Erciyes Üniversitesi’nde

Kayserigaz Erciyes Üniversitesi’nde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim