• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Kayserigaz Eğitimlere Yeni Yılda Da Devam Ediyor

Kayserigaz Eğitimlere Yeni Yılda Da Devam Ediyor
Kayserigaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geleceğin mimarı olan öğrencilere "Doğalgazın Güvenli Kullanımı ve Enerji Verimliliği" hakkında eğitim...

Kayserigaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geleceğin mimarı olan öğrencilere "Doğalgazın Güvenli Kullanımı ve Enerji Verimliliği" hakkında eğitim verdi.

Kayserigaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilerle sık sık bir araya gelerek eğitimler vermektedir. Eğitimlere yeni yılda da hız kesmeden devam eden Kayserigaz, "Doğalgazın Güvenli Kullanımı ve Enerji Verimliliği" konusundaki hassasiyetinin bir göstergesi olarak Talas Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Eğitimde doğalgazla ilgili güvenlik tedbirleri ve tasarruflu doğalgaz kullanımıyla beraber enerji verimliliği ve tasarrufu anlatıldı. Eğitime ilk olarak Kayserigaz Proje Onay ve Gaz Açma Mühendisi Kemal Demirkaya, enerjinin bilinçsiz ve dikkatsiz kullanılmaması gerektiğini belirterek, kullanılan enerji kaynaklarından en yüksek seviyede tasarruf sağlamanın yollarını aktardı. Akabinde, Kayserigaz Proje ve Sertifikasyon Mühendisi Neşe Güzelce çevreci yakıt doğalgazın güvenliği ve doğalgazın güvenli kullanımı hakkında bilgileri öğrencilerle paylaştı. Eğitim, çeşitli görsellerle desteklenerek öğrencilerin aklında kalıcı olabilmesi sağlandı. Öğrenciler, eğitime yoğun katılım göstererek, ilgiyle anlatılanları dinlediler. Eğitimin sonunda gençlerin soruları Kayserigaz ekibi tarafından cevaplandı ve akılda ki soru işaretleri giderilerek yanlış bilinenlerin önüne geçildi. Eğitimden sonra öğrencilere ve öğretmenlere Kayserigaz Güvenli ve Verimli Doğalgaz Kullanım Rehberi ile birlikte çeşitli küçük hediyeler dağıtıldı.

Kayserigaz İç tesisat Sorumlusu Onur Aydın, Kayserigaz olarak, doğaya ve enerji tasarrufuna duyarlı bir neslin yetişmesini amaçladıklarını söyleyerek, sınırlı yenilenebilir enerji kaynaklarına önem verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Talas Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Özkara günümüzde enerji tasarrufunun büyük önem kazandığını belirterek, Kayserigaz ekibine verdiği anlamlı eğitim desteği için teşekkür etti.

Kayserigaz Eğitimlere Yeni Yılda Da Devam Ediyor

Kayserigaz Eğitimlere Yeni Yılda Da Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim