• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Kayseri’de Yılbaşı Gecesinde Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Kayseri’de Yılbaşı Gecesinde Güvenlik Tedbirleri Artırıldı
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü Büro Amiri Aref Başer, Kayseri'de yılbaşı gecesinde güvenlik tedbirlerinin üst seviyeye...

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü Büro Amiri Aref Başer, Kayseri'de yılbaşı gecesinde güvenlik tedbirlerinin üst seviyeye çıkarıldığını söyledi.

Kayseri'de polis ekipleri, yılbaşı gecesinde kentte olumsuz olaylara fırsat vermemek için güvenlik önlemlerini artırdı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü ekipleri de, kentin çeşitli yerlerinde bulunan MOBESE kameralarından sürekli kontrollerine devam ederek, yaşanan olaylara ekip servis ediyor. Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü Büro Amiri Aref Başer, "Bugün her zamanki gibi personelimiz görevlerinin başındalar. Yalnız bugün yılbaşı olması nedeniyle tedbirlerimiz her zamankinden daha fazla. 7 gün 24 saat bütün ekiplerimiz sürekli duyarlı olarak görevlerini yürütmekteler. Bize gelen ihbarlar, daha çok trafik ve asayiş ağırlıklı. Biz yılbaşında daha ağırlıklı olarak saat gece 12'ye doğru tedbirlerimizi daha üst seviyede alıyoruz. Trafik kontrollerimizde rutin bir şekilde alkol ve ehliyet kontrolü olmak üzere yapıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru için böyle günlerde tedbirlerimizi daha üst seviyede tutuyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların ihbar adreslerini daha net vermeleri gerektiğinin altını çizen Başer, "İhbarlarda en çok zorlandığımız durum vatandaşlarımızın adreslerini net, açık bir şekilde ifade edememeleridir. Bu da bizim ekiplerimizi zor duruma sokuyor. Vatandaşlarımız olayın verdiği heyecan ve korkudan dolayı adreslerini tam belirtemiyorlar. İhbar vermek istiyorlarsa apartman ve kapı numaralarını tam bir şekilde verirlerse bizim buradaki ekiplerimiz tarafından ihbar anında değerlendirilir. Bu da olası bir mağduriyetin önüne geçmemize yardımcı olur. Bugün yılbaşı olması nedeniyle gerek elektronik posta servisinden gerekse 155 SMS servisi aracılığıyla vatandaşımız çalışanlarımıza kutlama mesajları geliyor. İlgilerinden dolayı da halkımıza çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Kayseri’de Yılbaşı Gecesinde Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Kayseri’de Yılbaşı Gecesinde Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Kayseri’de Yılbaşı Gecesinde Güvenlik Tedbirleri Artırıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim