• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Kayseri Yozgatlılar Derneği Yönetiminin Melikgazi Belediye Ziyareti

Kayseri Yozgatlılar Derneği Yönetiminin Melikgazi Belediye Ziyareti
Kayseri Yozgatlılar Dernek Başkanı Ayhan Köklü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek Yapılan genel...

Kayseri Yozgatlılar Dernek Başkanı Ayhan Köklü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek Yapılan genel kurulun ardından yeni oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri olarak nezaket ve tanışma imkanı buldular.

Kayseri Yozgatlılar Dernek Başkanı Ayhan Köklü, yeni yönetim kurulu üyelerinin nezaket ve tanışma için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Türkiye çapında Yozgatlılar Derneğinin birleşerek federasyon oluşturmak istediklerini ve amaçlarının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde toplumda paylaşımcı bir yer almak olduğunu söyledi.

Kayseri'de ikametgâh eden diğer illerden gelen hemşerileri önemsediklerini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ancak Yozgat ilinin Kayseri için ayrı bir yeri olduğunu çünkü komşu iki vilayet olarak her zaman iç içe olduklarını birçok gelenek, yaşam tarzı ve yemek kültürü ile edebiyatlarının benzerlik gösterdiğini kaydetti.

Kayseri ilinin bir bölge şehri olduğunu ticaret ve üretim merkezi, sağlık ve turizm merkezi gibi birçok değeri taşıdığını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

"Kayseri İç Anadolu Bölgesi için adeta bir çekim merkezidir. Sanayisi, ekonomisi, zengin ve bol çeşit ticaret ürünleri, sağlık ve eğlence merkezleri, tarihi yapı ve doğal güzellikleri ile adeta bir bölge şehridir. Hafta sonları Kayseri'de Sivas, Nevşehir, Yozgat ve Niğde Plakalı araçları bol miktarda rastlıyoruz. Demek oluyor ki hafta sonları Kayseri komşu vilayetler için bir cazibe merkezidir. Bundan da gurur duyuyoruz. Çünkü Kayseri ilinin bölge ve çekim merkezi olmasında Kayseri Belediye modelinin büyük katkısı ve çalışması vardır. Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyor ve değer veriyoruz. Birlikte ve dayanışma içerisinde yapılabilinecek her türlü etkinliğe evet diyoruz"

Kayseri Yozgatlılar Derneği Yönetiminin Melikgazi Belediye Ziyareti

Kayseri Yozgatlılar Derneği Yönetiminin Melikgazi Belediye Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim