• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

Kayseri Valisi Orhan Düzgün'den Fotomuz.com'a yakın ilgi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün'den  Fotomuz.com'a yakın ilgi
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kendisinin de bir fotoğrafsever olduğuna dikkat çekerek fotoğrafseverlerin yeni sosyal paylaşım sitesi fotomuz.com’u çok beğendiğini söyledi.

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan site hakkında görüşlerini dile getiren Kayseri Valisi Orhan Düzgün, bu sitenin fotoğrafçılar ve Türkiye’nin tanıtımı konusunda ayrı bir yeri olduğunu ve tüm fotoğrafseverlerde ilgi uyandıracağını belirtti. 

“Türkiye’nin markalaşması konusunda Fotomuz’un katkısı büyük olacak”

Vali Düzgün, “Fotoğrafın dünyadaki yeri başkadır, ayrı bir felsefesi, ayrı bir bakış açısı vardır. Bu sanatta baktığını değil gördüğünü ve en önemlisi düşündüğünü yansıtmak önemlidir. Bende bu sanatla yakından ilgileniyorum. Bu sanatla ilgilenmem eskiye dayanmaktadır. Geçmişte çektiğim bir fotoğrafı arkadaşlarımla paylaşmıştım ve çok beğeni kazanmıştı. Bu da bendeki fotoğraf sevdasının başlangıcı oldu, bu sanatla uğraşmama vesile oldu. Mesaiden arda kalan zamanlarım olursa bu sanata vakit ayırmaya çalışıyorum. Çünkü bu sanatta hayat felsefesi vardır, hayatı objektif olarak yorumlamak vardır ve fotoğraf paylaşıldıkça değer kazanır ki, ben fotoğraflarımı yeri geldikçe valiliğimizin internet sayfasında paylaşıyorum.

Sizler fotomuz.com u kurarak güzel bir olaya imza atmışsınız, tebrik ediyorum. Sizler daha buraya gelmeden ben siteyi yakından inceledim ve takdire şayan buldum. Ümit ederim ki, siteniz daha iyi geniş kitlelere uşalır, değerli emeklerinizin karşılığını alırsınız. Türkiye'nin daha da markalaşması yolunda fotoğrafın ayrı bir yeri ve önemi vardır. Bu site ile buna da katkı yapacağınızı düşünüyorum. Siteniz başta Kayseri halkı olmak üzere tüm fotoğraf camiasına hayırlı olsun" dedi.

“Sayın Valimiz Fotomuz ailesinin her zaman yanında olacak”

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü ziyareti sonrası bir açıklama yapan fotomuz.com’un sahibi fotoğrafçı Hayrettin Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. 
Doğan, “Sayın valimize nezaket ziyaretinde bulunmak için talebimiz oldu. Sağ olsunlar, bizi kırmadılar ve sayın valimizle görüşme imkânımız oldu. Biz de sayın valimizi ziyaret ederek kendilerini yapmış olduğumuz sanatsal faaliyetler hakkında bilgilendirdik, etkinliklerimizde kendisini de aramızda görmek istediğimizi belirttik. Sayın valimizde bu düşüncelerimizi takdirle karşıladı ve etkinliklerimizde bizlerle olmayı kabul etti. 

Ziyaretimizde sayın valimize aylık olarak çıkardığımız Fotomuz gazetemizin sayılarını takdim ettim. Bunun yanında "İlk Adım" fotoğraf projemizden bahsettim. Son olarak da yayın hayatına 1 hafta önce başlayan internet sitemiz hakkında sayın valimizle fikir alışverişinde bulundum, değerli görüşlerini aldım. Ne mutlu bize ki sayın valimizde site hakkında beğenilerini ilettiler ki, bu da bizde sevinç vesilesi oldu. Sayın valimize değerli misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU

1-135.jpg

2-105.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim