• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kayseri Tarım Fuarı 10 Mart’ta Başlayacak

Kayseri Tarım Fuarı 10 Mart’ta Başlayacak
kayseri Tarım Fuarı 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

kayseri Tarım Fuarı 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Organizasyon kapsamında bu yıl, Türk Cumhuriyetlerinden katılımcılar da ağırlanacak.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasında yapılan, fuar tanıtım toplantısına İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özcan Kayacan, Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Kadir Güneş ve fuar organizasyon işletmesinden Fevzi Atasağun katıldı.

Geleneksel olarak düzenlenen Kayseri Tarım Fuarı'nın bu yıl 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirten İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özcan Kayacan, bu yıl Türk akraba topluluklarını da misafir edeceklerini söyledi. Fuar organizasyonlarının, çiftçilerin teknolojiyi yakından takip etmeleri bakımından önemli olduğunu kaydeden İl Müdürü Özcan Kayacan, "Çiftçilerimiz fuarımızda, tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdileri görebileceği gibi alım, satım konularında bilgi alışverişi imkanı da elde edecekler." dedi.

Kayseri Tarım Fuarı'nı marka haline getireceklerini ifade eden İl Müdürü Özcan Kayacan, "Kayserinin gilaburusu, kabak çekirdeği, patlıcanı, elmasını nasıl marka haline getirmek için çaba verdiysek, Kayseri Tarım Fuarı'nı da bu alanda markalaştırmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda ulaştığımız katılım sayısı ve geri bildirimler bu anlamda olumluydu. Bu yıl Türk akraba topluluklarını da ağırlayarak daha geniş bir katılıma ulaşacağımızı düşünüyoruz." diye konuştu.

Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Kadir Güneş de, yeni teknolojiler konusunda bilgi edinmek isteyen tüm çiftçilerin Tarım Fuarı'na katılmasını önerdi. Başkan Kadir Güneş, "Misafirperverliği en iyi şekilde yapacağımıza söz veriyoruz. Bu tür ortamlar çiftçilerimiz için bir avantajdır. Bu avantajı değerlendirmeleri için herkesi fuarımıza bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kayseri Tarım Fuarı 10 Mart’ta Başlayacak

Kayseri Tarım Fuarı 10 Mart’ta Başlayacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim