• BIST 8718.11
  • Altın 2246.233
  • Dolar 32.3342
  • Euro 35.1742
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

“Kayseri tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyoruz”

“Kayseri tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyoruz”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katıldığı Yahyalı...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katıldığı Yahyalı Mitingi'nde Kayseri ve Yahyalı'ya yapılan yatırımları anlattı. Kayseri kent merkezi ve ilçelere tarihin en büyük yatırımlarını yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, önümüzdeki yıllarda da hız kesmeden çalışacaklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı "da düzenlenen "Evet" Mitinginde binlerce vatandaşa seslendi. "Yahyalı seninle gurur duyuyor" sloganları arasında sözlerine başlayan Başkan Çelik, Yahyalı'da kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür etti.

Kayseri ve Yahyalı'ya yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Çelik, "Bugüne kadar "İşimiz Hizmet Gücümüz Millet" diyerek tek tasamız olan ülkemiz için, şehrimiz için çalıştık, çabaladık. Sizler bize görev verdiniz, biz de tüm iyi niyetimizle elimizden ne geliyorsa yapmak için gayret gösterdik. Verilen makamların bize yüklediği vebali bildik ve bu vebalin altında kalmamak için gece gündüz çalıştık. Aynı hızla çalışmaya da devam ediyoruz. Bunu yaparken de sadece ve sadece sizlerin duasına talip oluyoruz. Bu anlayışla 2016 yılında sadece büyük ölçekli projeleri kastederek söylüyorum, Kayseri'ye 550 milyon TL'lik yatırım yaptık. Bu yıl tempomuzu daha da artıracağız. Geçen yıl olduğu gibi yine Kayseri tarihinin en büyük yatırımlarını yapacağız. Kent merkezinde de, ilçelerde de hız kesmeyeceğiz. Yahyalı için yaptığımız yatırımlarımızın toplamı 32 milyon lirayı buldu. Bu yıl da KASKİ Yahyalı'da 19 milyon TL'lik yatırım yapacak" dedi.

16 Nisan referandumu için Kayserililer ve Yahyalılıların sağduyusuna inandıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Biz biliyoruz ki, Yahyalı ve Yahyalılı Recep Tayyip Erdoğan'ı yürekten sever, koşulsuz sever, gönülden sever. Biz biliyoruz ki, Yahyalı ve Yahyalılı AK Parti'nin doğru işler yaptığını bilir ve daima yanındadır. Biz biliyoruz ki, Yahyalı ve Yahyalılı tüm bölücü unsurların, Türk düşmanı ülkelerin Hayır dediği bir yerde Ülke için hayırlı olanın "Sonuna kadar Evet" demek olduğunu bilir. Ülkemiz için, şehrimiz için, geleceğimiz için, huzurumuz için, güvenliğimiz için, aydınlık bir Türkiye için hep birlikte diyoruz ki "Türkiye'yi seviyoruz, cumhurbaşkanlığı sistemine "evet" diyoruz." Gücümüz Millet Kararımız Evet" diye konuştu.

"Evet" Mitinginde Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de birer konuşma yaptı. Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Yahyalı ve Kayseri'nin geleceğimiz konusunda doğru karar vereceğine inancını dile getirerek, "Söz de, karar da, yetki de, mühür de milletin elindedir" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de konuşmasında Türkiye'deki şu anki sistemin kavgaya ve çatışmaya açık olduğunu belirtti ve 2001 krizine de yol açan geçmişteki çatışmalardan örnekler verdi. Türkiye'deki hükümetlerin ömründen bahseden ve kısa süreli hükümetlerle icraatın olamayacağını vurgulayan Başkan Çelik, yeni sistemin istikrarı getireceğini kaydetti.

“Kayseri tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyoruz”

“Kayseri tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyoruz”

“Kayseri tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyoruz”

“Kayseri tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyoruz”

“Kayseri tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim