• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Kayseri Standı, YÖREX Fuarına damga vurdu

Kayseri Standı, YÖREX Fuarına damga vurdu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteği ile Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX),...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteği ile Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), Antalya Expo Center Fuar merkezinde kapılarını açtı.

Kayseri Ticaret Odası da Kayseri Ticaret Borsası ile ortaklaşa kurulan stand ile fuarda yerini alarak, Kayseri'nin yöresel ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ziyaret ettiği Kayseri standı, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da YÖREX fuarına damga vurdu.

Fuarın açılışı için Antalya'da bulunan Kayseri Ticaret Odası heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Meclis Başkanı Ömer Gülsoy'un yanı sıra yönetim kurulu ve meclis başkanlık divanı üyeleri yer aldı.

Kayseri standının en fazla ilgi gören stantlar arasında yer aldığı Yöresel Ürünler Fuarında; Kayseri Pastırması, Kayseri Sucuğu, Kayseri Mantısı başta olmak üzere şehre özgü ürünlerin tanıtımı yapıldı. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, fuara ilişkin yaptığı açıklamada,yöresel ürünlerin yer aldığı YÖREX'in şehirlerin ve ürünlerin tanıtımı bakımından çok önemli olduğunu belirtti.

Hiçyılmaz, YÖREX fuarının düzenlenmesinden dolayı, TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu başta olmak üzere Antalya Valiliği ve Antalya Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür ettiklerini belirterek, Kayseri'nin yöresel ürünlerinin tanıtımı için gayret sarf ettiklerini vurguladı.

Bakan Tüfenkcive TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Kayseri Standını Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu ve TOBB yönetim kurulu üyeleri, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve protokol üyeleri Kayseri standını ziyaret etti.

Kayseri Ticaret Odası'nın konuğu olan ve kurulan sofrada Kayseri'nin yöresel ürünlerinin tadına Bakan Tüfenkci ve Hisarcıklıoğlu, Kayseri mantısı yapımını da izledi. Stantta pastırma doğrayan Bakan Tüfenkci, katılımcılara pastırma ikram etmeyi de ihmal etmedi.

Kayseri standını ziyaret eden Bakan Tüfenkci ve Hisarcıklıoğlu'na teşekkür eden Başkan Hiçyılmaz, YÖREX ziyaretçilerine Kayseri'nin yöresel ürünlerini mutlaka tatmaları tavsiyesinde bulundu.

KTO Heyetinde; KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nedim Olgunharputlu, Mustafa Dulda, Ersan Özbek, Serkan Topsakal ve Veysel Uslu ile Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Halit Suvar ve Selda Duruöz yer aldı.

Kayseri Standı, YÖREX Fuarına damga vurdu

Kayseri Standı, YÖREX Fuarına damga vurdu

Kayseri Standı, YÖREX Fuarına damga vurdu

Kayseri Standı, YÖREX Fuarına damga vurdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim