• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kayseri Şeker Ziraat Teşkilatının İlk Hedefi Pancarda Verimlilik Ve Şeker Oranını Artırmak

Kayseri Şeker Ziraat Teşkilatının İlk Hedefi Pancarda Verimlilik Ve Şeker Oranını Artırmak
Kayseri Şeker Ziraat Teşkilatına mensup 70 Ziraat Mühendisi Kayseri Şeker Fabrikası eğitim salonunda yapılan pancar ekim kampanya değerlendirme toplantısı...

Kayseri Şeker Ziraat Teşkilatına mensup 70 Ziraat Mühendisi Kayseri Şeker Fabrikası eğitim salonunda yapılan pancar ekim kampanya değerlendirme toplantısı sonrasında bölgelerine uğurlandı.

Ziraat Mühendisleri ve Bölge Müdürleri değerlendirme toplantısına; Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Pancar Kooperatif Müdürü İsmet Aksoy, Genel Müdür yardımcıları, Bölge Müdürleri ve Ziraat Mühendisleri katıldılar.

Toplantı sonrasında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; kampanya değerlendirme toplantısı sonrasında ziraat teşkilatı ekibinin gece gündüz demeden çalışarak 2016 hedefleri olan pancarda verimi ve şeker oranını artırma seferberliğine büyük katkı sağlayacaklarını belirtti.

Başkan Akay; "2016 Kampanya dönemi bölge toplantılarının Ziraat teşkilatı ile birlikte değerlendirilerek yeni hedefler belirlenmiştir. Toplantıda, Kayseri Şeker olarak ortaya koymuş olduğumuz "pancarda şeker oranını yükseltip dekardan elde edilen verimliliği artırma" hedeflerimizin ne şekilde başarılacağı konuları görüşülerek karara bağlandı.

Bölgelerimizde pancar ekmeye başlandıktan itibaren bütün ziraat teşkilatındaki arkadaşlarımız ellerinden gelen gayreti gece gündüz, tatil pazar demeden bütün güçleri ile gerçekleştireceklerdir.

Biz Kayseri Şeker olarak dekardaki verimliliği ve bu verim artışını sağladığımız takdirde gelecek adına daha bir ümit var olacağımızı düşünüyoruz. İnşallah Kayseri şeker gelecekte karşılaşacağı sorunlarla ilgili de bu şekilde çözüm üretmiş olacaktır.

Ben Ziraat Teşkilatımızdaki bütün arkadaşlarımıza güveniyor ve inanıyorum. Bölge toplantılarında da Çiftçilerimizin huzurlarında söyledim. Kayseri Şeker'in Ziraat teşkilatı ve Kayseri Pancar Kooperatifinin bünyesinde görev alan arkadaşlarımız Şeker Pancarı tarımını Türkiye'de en iyi bilen ve gerçekleştiren insanlardır.

Çiftçilerimiz bu arkadaşlarımızın rehberliğinde Türkiye'nin en başarılı üretimini gerçekleştirecek ve en yüksek gelirini de elde edeceklerdir. Bunun tabii ki Kayseri Şeker'e de önemli bir katkısı olacaktır. Çiftçilerimize şimdiden hayırlı bereketli bir Kampanya dönemi, arkadaşlarımıza da bu hedeflere ulaşma konusunda gayret ve başarılar diliyorum. Kampanyamız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kayseri Şeker Ziraat Teşkilatının İlk Hedefi Pancarda Verimlilik Ve Şeker Oranını Artırmak

Kayseri Şeker Ziraat Teşkilatının İlk Hedefi Pancarda Verimlilik Ve Şeker Oranını Artırmak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim