• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Kayseri Şeker 2017 yılında da kurumlar vergisi rekortmenleri arasında

Kayseri Şeker 2017 yılında da kurumlar vergisi rekortmenleri arasında
Maliye Bakanlığı tarafından, ülke ekonomisine katkılarından dolayı Kayseri Şeker'e 2017 yılı Vergi Rekortmenliği Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Maliye Bakanlığı tarafından, ülke ekonomisine katkılarından dolayı Kayseri Şeker'e 2017 yılı Vergi Rekortmenliği Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Teşekkür Belgesi, Kayseri Şeker adına Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'a Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı tarafından takdim edildi.

Teşekkür Belgesi takdimi esnasında Mimarsinan Vergi Dairesi Müdürü Sezai Polat ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez de hazır bulundular.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, "Kayseri Şeker'e 2017 yılında ödediği vergiler için Kayseri'de vergi rekortmen listesine girdiği için teşekkür anlamında Sayın Maliye Bakanımız imzalı bir teşekkür belgesi takdim ettik. Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığımıza ve Kayseri'ye sunmuş oldukları vergiden dolayı, zamanında ödemiş olduğu vergilerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da konuşmasında, "Biz özellikle Sayın Maliye Bakanımız Naci Ağbal başta olmak üzere Değerli Kayseri Vergi Dairesi Başkanımız ve arkadaşlarımıza böyle bir belgeyi takdim ettikleri için Kurumumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Şerefle bu belgeyi alıyoruz ve gurur duyuyoruz bu aslında Kayseri Şeker açısından yıllardır gelenek haline gelmiş bir durumdur.

yıllardır vergi rekortmenleri listesinde yer aldığı için her sene bu belge Sayın Vergi Dairesi Başkanlarımız tarafından takdim ediliyor ve ben de bu belgeleribaşarının bir nişanesi olarak kendi ofisimde sergiliyorum.

Kayseri Şeker, çiftçisine çalışanına en yüksek geliri sağlayan bir kuruluş olmanın yanında devletimize de en yüksek vergiyi vermenin gururunu aslında bu vesile ile yaşıyor inşallah başarılarımız devam ettikçe bu gururu sürekli yaşamak arzusundayız.

Bilindiği üzere Marifet iltifata tâbidir. Kayseri Vergi Dairesi Başkanımızın da Sayın Bakanımızın imzası ile böyle bir belgeyi takdim ediyor olması aynı zamanda bizim çalışmalarımızda teşvik edici bir unsur olarak görüyor ve ortaya koymuş olduğumuz marifetin iltifatı olarak değerlendiriyoruz onun için de çok teşekkür ediyoruz. Kayseri Şeker başarılar ile büyüyor, vergilerle büyüyor, kazançla büyüyor, çiftçisine kazandırarak büyüyor, çalışanını kazandırarak büyüyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim