• BIST 8853.72
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahit Nursaçan, yaklaşan Ekim Cumhuriyet Bayramını yazılı bir mesaj ile kutladı.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahit Nursaçan, yaklaşan Ekim Cumhuriyet Bayramını yazılı bir mesaj ile kutladı.

Cumhuriyetin 93'üncü yıldönümünü gururla andıklarını dile getiren OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Esaretini kabullenmemiş, inandığı değerler etrafında hür iradesi ile bu aziz ve cennet vatanı bizlere armağan eden ecdadımızın büyük hatırasına olan inancımız ve derin bağlılığımızla, şanlı bir tarih ve gıpta edilecek bir medeniyet birikimine sahip olan milletimizin, istiklal ve özgürlüğünün sembolü olmuş Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü gururla anıyoruz.

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferin sonucudur.

Milletçe, barış ve kardeşliğin sesini daha da yükselttiğimiz bugünlerde asla unutamayacağımız aziz şehitlerimizin acılarını, kahraman gazilerimizin fedakarlıklarını da yüreğimizde hissediyoruz.

Cumhuriyetimiz; gücünü, milletimizin ortak iradesiyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinden almaktadır.

İşte bu güç ile, Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlüğüne ve ulusal birliğine kast eden tüm çabaların karşısındayız.

Her karış toprağı atalarımızın kanıyla şereflenen bu aziz vatanımız tüm farklılıklarıyla, zenginlikleriyle ve değerleriyle bir bütündür.

Bizi tek millet olarak, tek devlet, tek bayrak ve tek vatanda birleştiren yüksek değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltiyoruz.

Unutmamalıyız ki biz, en zor zamanlarda bile dünyaya sadakat ve vatanseverliğin essiz örneklerini göstererek bugünlere gelmiş bir milletiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş, istiklal mücadelesinde yer almış tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim