• BIST 9530.47
  • Altın 2476.509
  • Dolar 32.4779
  • Euro 34.7869
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Kayseri Kadın Platformundan Melikgazi’ye ziyaret

Kayseri Kadın Platformundan Melikgazi’ye ziyaret
Kayseri Kadın Platformu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek, belediyenin kadınlara yönelik çalışmaları hakkında...

Kayseri Kadın Platformu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek, belediyenin kadınlara yönelik çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Kayseri Kadın Platformu Sözcüsü Ayşe Uzunlu, Melikgazi Belediyesince bayanlara yönelik ve bayanlar için özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı bayanlar adına teşekkür ettiklerini söyledi. Uzunlu, "Biz Kayseri'de bulunan STK'lar özellikle kadın çalışmaları yapan ve duyarlı olan kişiler bir araya geldik. Siyasi partilerin katılımı ile kadın platformu oluştu. Bir buçuk yıl önce attığımız temel ilerleyen dönemde büyüdü daha önce 10 kişi ile başladığımız olay hızla çoğaldı. Belli konularda siyasi düşünce farklı gözetmeden ortak olarak kadın duyarlılığı ve kadın bakışı açısıyla olaylara duygumuzu ve düşüncelerimizi yansıtmaya çalışıyoruz. 8 Mart ile 5 Aralık ve kadına şiddet günleri ortak mücadele günlerimiz. Sizin duyarlılığınızı biliyoruz. Mel-Mek kurslarınız sayesinde birçok ev hanımına meslek öğretiyorsunuz." dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kadın Platformu ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini ifade etti. Büyükkılıç, "Kayseri'de Sivil toplum örgütleri açısından kadın platformu çok önem arz ediyor. İnsan odaklı bir çalışma yapan böyle kuruluşun önemsenmemesi gibi anlayış söz konusu olamaz. Biz bu anlamlı çalışmada yanlarında bulunmak üzerimize düşün konularda yardımcı olmak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada görevlerimiz arasındadır. Ortak çalışma ile Kayseri'de kadınlara yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili hanımlara özel seminerle düzenleyeceğiz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Melikgazi Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları ile toplumda denge unsuru sağlamakta ve toplumsal barış ile birliğe vesile olmaktadır." diye konuştu.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim