• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kayseri Heyetinin İzmir Çıkarması

Kayseri Heyetinin İzmir Çıkarması
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Serbest Bölge (KAYSER)...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Serbest Bölge (KAYSER) A.Ş. ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, KAYSER ve KAYSO Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte katıldıkları Ege Serbest Bölge A.Ş'ye çalışma ve inceleme gezisi hakkında bilgiler verdi.

İzmir'de bulunan ve kısa adı ESBAŞ olan Ege Serbest Bölge A.Ş'de çeşitli incelemelerde bulunduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar; "Bölge içerisinde Havacılık, Savunma sanayi, elektronik endüstrisi, makine sanayi, nitelikli tekstil ile teknolojik ve katma değeri yüksek ürünler hakkında yetkililerden brifing aldık. Burada yer alan uzay kampını ve teknoloji merkezini görmek ülkemizin teknoloji ve bilim alanında ne kadar geliştiği ve gelecekte katedebileceğimiz yol hakkında bizlere ışık tuttu. dedi.

18 bin kişiye istihdam sağlayan ESBAŞ ve Kayser'in işbirliği ve tecrübe paylaşımının il ve ülke ekonomisi adına son derece önemli gelişmeler sağlayacağının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Ziyaret esnasında işbirliği ve tecrübe paylaşımı yapmış olup, toplantılarda bu iki kuruluşun bölgeleri adına yapacağı işbirliğinin alt yapısı hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ege Serbest Bölgesi ürün teşhir alanında gördüğümüz eserlerin ülkemiz adına son derece kıymetli sonuçlar olduğunu gördük. Bölge hakkında göğsümüzü kabartan çok önemli tanıtım görsellerini takip ettik, ekibimiz adına son derece faydalı bir inceleme gezisi olduğunu düşünüyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kayseri Heyetinin İzmir Çıkarması

Kayseri Heyetinin İzmir Çıkarması

Kayseri Heyetinin İzmir Çıkarması

Kayseri Heyetinin İzmir Çıkarması

Kayseri Heyetinin İzmir Çıkarması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim