• BIST 9535.33
  • Altın 2472.413
  • Dolar 32.4704
  • Euro 34.5484
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C

Kayseri Gençlik Hizmetleri Görmeyenler Spor Kulübü Yöneticileri Ve Sporcuları Melikgazi’de

Kayseri Gençlik Hizmetleri Görmeyenler Spor Kulübü Yöneticileri Ve Sporcuları Melikgazi’de
Kayseri Gençlik Hizmetleri Görmeyenler Spor Kulübü Başkanı Mahmut Selçuk, Kulüp Genel Sekreteri Semra Emirimam ve Kulüp Sporcusu Mert Emirimam Melikgazi...

Kayseri Gençlik Hizmetleri Görmeyenler Spor Kulübü Başkanı Mahmut Selçuk, Kulüp Genel Sekreteri Semra Emirimam ve Kulüp Sporcusu Mert Emirimam Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "ı ziyaret ederek, Belediye ile spor Kulüpleri işbirliği ve ortak projeleri değerlendirerek Spor Kulübü olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Spor ve sporcunun destekçisiyiz…

Kayseri Gençlik Hizmetleri Görmeyenler Spor Kulübü adına ve özellikle spora ve sporculara yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kayseri Gençlik Hizmetleri Görmeyenler Spor Kulübü Başkanı Mahmut Selçuk "Melikgazi Belediyesi sporcuya vermiş olduğu önem ve destekleri ile Melikgazi isminin daha çok duyulmasına ve başarısına vesile olmaktadır. Spora ve sporcuya yapılan yatırım ve hizmetler, sporcuya verilen önem ve neticesinde son yıllarda Kayserimizde sporun her alanında başarılar elde edilmeye başlanılmıştır. Tüm bu gelişmeler Belediye yatırımların sonucu ve yansımasıdır. Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a bu başarımıza vesile olması, spora ve sporcuya yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Kulübümüz Eylül 2015 tarihinde kurulmuş olup, 38 sporcusu ile 8 branşta faaliyet göstermektedir. 5 ayda toplam 17 madalya kazanırken bu madalyaların 10'u altın madalya olmuştur. 3-5 şubat tarihleri arasında Alanya'da yapılan yüzme şampiyonasında 50 m sırtüstü, 50 m serbest ve 100 m serbeste 3 altın madalya kazandık." dedi.

Melikgazi Belediyesi olarak her zaman amatör sporun ve kulüplerin yanında olduklarını ve saha, tesis ile malzeme yardımında bulunduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç "Spor ve sporcunun destekleyicisi ve dostu bir belediye olarak amatör sporuna büyük önem veriyoruz. Çünkü Mahalle gençlerinin spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Biliyoruz ki spor aynı zamanda sosyal bir olgu olup toplumda bireyler arasında birliği, beraberliği ve paylaşıma etkisi olan bir toplumsal olaydır. Bu açıdan Sporun mahallerler arasında önemli bir yeri vardır. Ücretsiz basketbol sahaları, acık alan aletli jimnastik alanları, futbol sahaları, yürüyüş ve koşu yolları inşa ediyoruz. Yaygın ve herkes için spor amacı ile çalışmalar devam etmektedir. Amacımız spor yapanların sayısını artırmak ve 7'den 70'e her kesimin mutlaka spor yapmasını sağlamaktır." dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, spora ve sporcuya yapılan yatırım ve hizmetlerin bir sonucu olarak spor yapanların sayısı ile spor da başarılar elde edilmeye başlanıldığını sözlerine ekledi.

Kayseri Gençlik Hizmetleri Görmeyenler Spor Kulübü Yöneticileri Ve Sporcuları Melikgazi’de

Kayseri Gençlik Hizmetleri Görmeyenler Spor Kulübü Yöneticileri Ve Sporcuları Melikgazi’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim