• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Kayseri Erciyesspor Timuçin Bayazıt İle Yükselişte

Kayseri Erciyesspor Timuçin Bayazıt İle Yükselişte
PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Timuçin Bayazıt'ın takımın başına gelmesi ile adeta ikinci baharını yaşıyor.

PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Timuçin Bayazıt'ın takımın başına gelmesi ile adeta ikinci baharını yaşıyor. Mavi-siyahlı takım, Bayazıt nezaretinde çıktığı 9 maçta 5 galibiyet ve 4 yenilgi alarak topladığı 15 puan ile küme düşme hattının dışına çıktı.

Sezona Teknik Direktör Alaaddin Demirözü nezaretinde başlayan Kayseri Erciyesspor, umduğunu bulamadı. Ligin ilk 7 haftasında iki beraberlik ile sadece 2 puan toplayabilen mavi-siyahlı takım, ligin 7. haftasında girilirken Adanaspor'a 3-0'lık skorla mağlup olunmasının ardından Teknik Direktör Alaaddin Demirözü ile yollarını ayırmıştı. Yönetim zaman kaybetmeden takımın başına eski oyuncusu olan Timuçin Bayazıt'ı teknik direktör olarak getirdi. Bayazıt, 8. haftada deplasmanda oynanan Göztepe maçı ile takımın başında ilk kez sahaya çıktı. Bu maçta umduğunu bulamayan Erciyesspor, sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Kayseri Erciyesspor'un çıkışı 9. haftada Kadir Has Stadı'nda oynanan Giresunspor maçı ile başladı. Bu maçı 2-1 kazanan Kayseri ekibi, ligdeki ilk galibiyetine imza attı. Böylece Erciyesspor'un çıkış süreci de başlamış oldu.

BERABERLİK ALMADI

Timuçin Bayazıt nezaretinde bugüne kadar 9 maça çıkan Kayseri Erciyesspor 5 galibiyet ve 4 yenilgi alırken bu süreçte hiç bir maçta sahadan eşitlikle ayrılamadı. 15 puan toplayarak küme düşme hattının dışına çıkan mavi-siyahlı takım 9 maçta 14 gol atarken, kendi kalesinde ise 12 gol gördü. Ligin ilk 7 haftasında sadece 2 gol atabilen Kayseri Erciyesspor, Bayazıt'ın takıma gelmesiyle birlikte olumlu bir ivme kazandı. Özellikle son 3 haftada oynadığı maçları kazanan Erciyesspor, 25 Aralık Cuma günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı ile ilk yarıya nokta koyacak. Mavi-siyahlı takım bu önemli maç için bugün karayolu ile Samsun'a gidecek.

Kayseri Erciyesspor Timuçin Bayazıt İle Yükselişte

Kayseri Erciyesspor Timuçin Bayazıt İle Yükselişte

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim