• BIST 9524.59
  • Altın 2508.202
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.7296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:
Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılını planlamak için ilçelerde yapmış olduğu yatırım toplantıları Kocasinan Belediyesi ile devam etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılını planlamak için ilçelerde yapmış olduğu yatırım toplantıları Kocasinan Belediyesi ile devam etti. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırım toplantıları ile hizmet ve proje bütünlüğünün sağlandığını, bu sayede de kaynakların verimli kullanıldığını söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nin hizmet ve yatırımlarının ele alınması ve gelecek yılların planlanması için Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ile Büyükşehir ve Kocasinan Belediyelerinin bürokratları katıldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şehir insanının ihtiyaçlarını karşılamak ve onların hayatını kolaylaştırmak için gayret ettiklerini belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın koordinasyonu ve önderliğinde merkezdeki ilçe belediye başkanları olarak gayretli bir çalışma sürdürüyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalar şehrimize hayırlı uğurlu olur" dedi.

Daha sonra Kocasinan Belediyesi'nin 2016 yılında ve önümüzdeki yıllara sari yapacağı çalışmalar hakkında ilgili müdürlüklerce sunum yapıldı. Fen İşleri, Etüt Proje, Kültür ve Sosyal İşler, Plan Proje müdürlüklerinin sunumlarının ardından Kocasinan Belediyesi'nin coğrafi bilgi sistemlerine yönelik yaptığı ve yapacağı çalışmalar anlatıldı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, merkez dışındaki tüm ilçelere giderek bu ilçelerde yapılan yatırımları yerinde gördüklerini ve önümüzdeki hizmet döneminde neler yapabileceklerini tespit ettiklerini belirtti. Melikgazi Belediyesi'nin ardından Kocasinan Belediyesi ile merkezdeki ilçelerle de yatırım toplantılarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Çelik, "Kayseri'de tüm belediyeler birbirlerinin yaptıkları çalışmaları görüyor ve bu da hizmet bütünlüğünü sağlıyor. Hizmet ve proje bütünlüğü ile kaynak kullanımı açısından verimli bir çalışma ortamı doğuyor. Kocasinan'dan sonra Talas ve Hacılar Belediyesi ile de yatırım toplantıları yapacağız. Böylece 16 ilçemizi kapsayan toplantıları bitirmiş olacağız. İnşallah burada dile getirilen projeleri kazasız belasız bitirerek halkımızın hizmetine sunarız" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim