• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

"Kayseri Bereketli Bir Şehir"

"Kayseri Bereketli Bir Şehir"
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri'nin sportif faaliyetlerde gerçekleştirdiği başarı dile getirildi. Kayseri'nin bereketli bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Çelik, sporda olduğu gibi sporcu yetiştirmede de Kayseri'nin cazibe merkez olacağını belirtti.

TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Öncel ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretine Teknik Direktör Yılmaz Vural da katıldı. Dernek Başkanı Kerem Öncel, Başkan Mustafa Çelik'e Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın hayırlı olmasını temenni etti.

Ziyarette Kayseri'nin bereketli bir şehir olduğunu belirten Başkan Mustafa Çelik, "Her konuda Türkiye'de önde gelen bir şehiriz. Belediye olarak yaptığımız altyapı yatırımları ve spor adamlarımızın sporcu yetiştirme yönünde yaptıkları faaliyetlerle sporda da Kayseri'yi cazibe merkezi haline getirdik" dedi.

Spor yazarlarının Kayseri'nin okçulukta gösterdiği başarı ve Erciyes'teki tesisleri hatırlatması üzerine okçulukta çok daha iyi şeyler olacağını vurgulayan Başkan Çelik, "Erciyes'i anlatmakla olmaz. Mutlaka görmeniz ve gezmeniz lazım. Erciyes'e bütüncül yaklaşarak ve planlama yaparak uluslararası bir merkez yaptık. Tesisleri yapınca sporcunuzun da olması lazım. Üniversitemizle birlikte kayak akademisi yapacağız ve sporcu yetiştireceğiz. Türkiye'de ilk defa bir kayak akademisi kurulacak. Böylece sporcunun da merkezi olmak için faaliyet göstereceğiz. Okçulukta da ciddi bir tesis yapacağız ve olimpiyat sporcusu yetiştireceğiz" diye konuştu.

Ziyarette spor spikerlerinden Tansu Polatkan da Kayseri'yi çok sevdiklerini ifade ederek "Yıllarca Kayseri'ye çok sık gelip gittik. Büyümeyi ve gelişmeyi çok iyi gözledik. Her gelişimizde farklı bir Kayseri görüyoruz" dedi.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Kerem Öncel ziyaretin sonunda Başkan Çelik'e günün anısına TSYD'nin plaketini sundu. Spor Spikeri Cüneyt Kıran da Başkan Çelik'e Kayseri'de gördükleri ev sahipliği için teşekkür ederek, Kayseri'de maç anlatmaya geldiklerinde çok iyi ağırlandıklarını belirtti ve başka illere Kayseri'deki ev sahipliğinin örnek olmasını temenni ettiklerini söyledi.

"Kayseri Bereketli Bir Şehir"

"Kayseri Bereketli Bir Şehir"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim