• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Kaynarca’ya Tam Hizmet

Kaynarca’ya Tam Hizmet
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner ve beraberindeki muhtar heyeti ile bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner ve beraberindeki muhtar heyeti ile bir araya geldi.

SASKİ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen buluşmada ilçede yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı. Kaynarca'da hayata geçirilen projelerden dolayı memnun olduklarını ifade eden Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Öner, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür etti.

Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, "32 kilometrelik hat inşa ederek Sapanca Gölü'nün birinci sınıf içme suyunu Kaynarca'ya ulaştırdık. Yeni içme suyu deposu ve 7,5 kilometrelik hat ile Kaynarca'nın mahallerine kaliteli ve kesintisiz içme suyunu taşıdık. Hazırladığımız içme suyu projesi kapsamında ise 45 kilometrelik içme suyu hattı ve 6 içme suyu deposunu ilçemizde inşa ediyoruz" dedi.

KALİTELİ İÇME SUYU

Kaynarca'da önemli içme suyu yatırımlarını hayata geçirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, "Şehrimizin tüm ilçelerini birinci sınıf içme suyu ile buluşturmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda 32 kilometrelik hat inşa ederek Sapanca Gölü'nün birinci sınıf içme suyunu Kaynarca'ya ulaştırdık. Ferizli'ye bağlı Bakırlı Mahallesi'nde inşa edilen içme suyu deposu ve 7,5 kilometrelik hat ile Kaynarca'nın mahallelerine de kaliteli ve kesintisiz içme suyunu taşıdık" diye konuştu.

41 MAHALLEYE TEMİZ İÇME SUYU

Toçoğlu, "Kaynarca ilçemiz için yeni bir içme suyu projemizi de hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde projemizin ihalesinin tamamlandığını kamuoyuna duyurmuştuk. Çalışmalarımıza kısa süre içerisinde başlayacağız. Kaynarca ilçemiz için hazırladığımız içme suyu projesi kapsamında 45 kilometrelik içme suyu hattı ve 6 içme suyu deposu ile 41 mahallemizde zaman zaman yaşanan bulanıklık ve su yetersizliğine son vermiş olacağız. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"ASFALT DÖNEMİ OLACAK"

Yeni dönemde kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceklerini de açıklamalarına ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "İlçelerimizde gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmalarının yanında yeni dönemde önemli bir asfalt çalışması yapacağız. Bildiğiniz gibi asfalt üretim kapasitemizi arttırdık. İlçelerimiz için oluşturduğumuz planlar dahilinde grup yollarını asfaltlayacağız. Hemşerilerimiz bu konuda müsterih olsunlar. İnşallah yol konusunda önemli bir hamle gerçekleştireceğiz" dedi.

Kaynarca’ya Tam Hizmet

Kaynarca’ya Tam Hizmet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim