• BIST 9530.47
  • Altın 2484.461
  • Dolar 32.5066
  • Euro 34.8549
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Kaymek’ten Eğitime Dev Katkı

Kaymek’ten Eğitime Dev Katkı
Hayat boyu eğitimin en önemli adresi haline gelen KAYMEK'te birinci dönem sona erdi.

Hayat boyu eğitimin en önemli adresi haline gelen KAYMEK'te birinci dönem sona erdi. 15 ayrı merkezde 70 ayrı branşta verilen kurslar sonucu 4 bin 500 öğrenci sertifika aldı.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde hizmet veren KAYMEK'te 1. Dönem Sertifika Töreni yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan sertifika törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Yıldız, davetliler, KAYMEK yöneticileri ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninde kursiyerler adına konuşan otobüs şoförlerine yönelik İletişim Kursu Kursiyeri Salih Duran ve Diksiyon Kursu Kursiyeri Gamze Yılmaz, binlerce kişiye eğitim imkanı sunulmasından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ettiler. Gamze Yılmaz, KAYMEK'te iki ayrı kursu tamamladığını belirterek "İyi ki varsın KAYMEK" ifadelerini kullandı.

KAYMEK Müdürü Mürşide Gonca Aslan da KAYMEK'in 2004 yılından beri her yıl çıtasını yükselterek faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi. 15 ayrı kurs merkezi ve 70 ayrı branşta kurs verdiklerini ifade eden Aslan, "Kurslarımıza katılım daha yüksekti; ancak kurslarımızı bitiren 4 bin 500 kursiyere sertifika veriyoruz. İkinci döneme mevcut kurslarımızın yanında, İnternet Programcılığı, Ofis Programları Kullanımı, Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı, Şiş Örücülüğü gibi kursları da açacağız. Bizlere bu imkanları sağlayan Başkanımız Sayın Mustafa Çelik'e teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ise bilgi çağında yaşandığını ve eğitimin her daim devam ettiğini söyledi. "Ben her şeyi bilirim" diyen insanların muvaffak olamadıklarını vurgulayan Beyhan, "KAYMEK kurslarımız insanlarımızın bilgilendirilmesi konusunda çok büyük bir boşluğu dolduruyor" diye konuştu. Kurslara aile ekonomisine katkı ya da hobi amaçlı katılımlar olduğunu dile getiren Hüseyin Beyhan, bu kurslara katılan her bireyin daha verimli hale geldiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından kursları başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

BAŞKAN ÇELİK KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ

Katıldığı bir başka program nedeniyle KAYMEK Sertifika Töreni'ne iştirak edemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik sertifika töreninin sonunda salona gelerek kursiyerleri tebrik etti. Başkan Çelik kursiyerlerle fotoğraf çektirdi.

Kaymek’ten Eğitime Dev Katkı

Kaymek’ten Eğitime Dev Katkı

Kaymek’ten Eğitime Dev Katkı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim