• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Kaymakamdan ’Şüphelileri İhbar Edin’ Çağrısı

Kaymakamdan ’Şüphelileri İhbar Edin’ Çağrısı
Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, yeni ev kiralayan şüpheli kişilerin anında polis veya jandarmaya bildirilmesini istedi.

Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, yeni ev kiralayan şüpheli kişilerin anında polis veya jandarmaya bildirilmesini istedi.

Seferihisar Kaymakamlığı, Terörle Mücadele Kanunundaki yeni düzenlemelerle birlikte harekete geçti. Resmi internet sitesinde "Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim" başlığıyla bir yazı paylaşan kaymakamlık, aranma durumuna göre liste ve teröristlerin kimliklerini paylaştı. Sitesinde teröristlerin aranma durumuna göre ödülleri paylaşan Seferihisar Kaymakamlığı, "Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların önlenmesine, aydınlatılmasına yardımcı olanlar ve suç faillerinin yakalanmasını sağlayacakların kimliği devlet sırrı niteliğinde kesinlikle gizli tutulacaktır" diyerek birde açıklama yayımladı.

"YENİ EV KİRALAYAN ŞÜPHELİLERİ İHBAR EDİN"

Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik ise vatandaşlara çağrıda bulundu. Kaymakamı Resul Çelik, vatandaşlardan tanımadıkları kişilere karşı daha dikkatli olmaları ve ihbarda bulunmalarını isteyerek, yeni ev kiralayan şüpheli kişi veya kişilerin anında polis veya jandarmaya bildirilmesini istedi. Günün 24 saati Alo 155'ten polise, Alo 156'dan da jandarmaya ulaşılabileceğini kaydeden Çelik, "Bölgede emlakçılık yapan esnafımız ev kiralayacak veya ev satın alacak kişilere karşı dikkatli olmalı. Şüpheli kişiler mutlaka polise bildirilmeli. Ayrıca komşular dikkatli olmalı. Daha önce çeşitli vesilelerle dile getirdiğimiz gibi vatandaşın yardımı olmadan ilçe sınırlarımız içinde asayiş yeterince sağlanamaz. Her vatandaşımız dikkatli olmalı. Çarşıda, mahalle veya sokakta şüpheli gördükleri şahıs veya araçları acilen polis veya jandarmaya bildirmeli. Bunu bölgedeki huzurumuzu korumak ve çoluk çocuğumuzun selameti için yapmalıyız. Teröristleri ihbar eden vatandaşlar devletimiz tarafından parayla ödüllendirilecektir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim