• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kaymakam Tekbıyıkoğlu’ndan Eğitime Kitap Desteği

Kaymakam Tekbıyıkoğlu’ndan Eğitime Kitap Desteği
Bitlis'in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, eğitime destek vermek ve öğrencilerin faydalanması için almış olduğu bin 310 adet kitabı İlçe Milli...

Bitlis'in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, eğitime destek vermek ve öğrencilerin faydalanması için almış olduğu bin 310 adet kitabı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, çeşitli yazarlara ait almış olduğu kitapları kaymakamlık toplantı salonunda Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden'e teslim etti. Kitap tesliminde konuşan Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, bilginin önemine değinerek, çocukları doğru kaynaklarla yeterince beslemek durumunda olduklarını söyledi. Tekbıyıkoğlu, "Yusuf Has Hacip Kutadgu Bilig'de diyor ki; "Bilgiye hakim olan dünyaya hakim olur." Gerçekten de baktığımız zaman bilgiye hakim olan dünyaya da hakim olur. Bizde bilgi toplumunun peşindeyiz. Bu bilgi toplumunu oluşturmak içinde çocuklarımızı doğru kaynaklarla yeterince beslemek durumundayız. Doğru kaynak olarak bildiğimiz, milletimizin sağ duyusunu temsil eden, aynı zamanda yedi güzel insan olarak da bilinen Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç, Nuri Pakdil, Cahit Zarifoğlu, Rasim Özdenören gibi yedi güzel adamın eserlerini, edebiyat dergilerinin bir külünü, bilgiye erişmekte zorluk çeken, maddi gücü olmayan köy çocuklarımıza ulaştırmak için satın alarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmeyi uygun gördüm. Toplam bin 310 tane olan kitabımızı okullarımızda değerlendirmek üzere Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ediyoruz" dedi.

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden ise, Kaymakam Tekbıyıkoğlu'na bu güzel desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Kaymakam Beyin vermiş olduğu bu destek ilk olmadığı gibi sonda değil. Kaymakam Beyin öğrencilerimize hediye ettiği bu kitapları büyük bir mutlulukla dağıtacağız. Tekrar katkılarından dolayı kaymakamımıza milli eğitim camiası adına teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu’ndan Eğitime Kitap Desteği

Kaymakam Tekbıyıkoğlu’ndan Eğitime Kitap Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim