• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kaymakam Şevket Cinbir Kadınları Yalnız Bırakmadı

Kaymakam Şevket Cinbir Kadınları Yalnız Bırakmadı
Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi Hayriye Cinbir, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile sabah usta öğreticilerle kahvaltı yapıp, öğleden sonra...

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi Hayriye Cinbir, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile sabah usta öğreticilerle kahvaltı yapıp, öğleden sonra kokteyl düzenledi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi Hayriye Cinbir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Usta Öğretici Cennet Bilgen ve kursiyer bayanlarla birlikte Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Kursiyerlerin hazırladığı ikramlardan oluşan kahvaltıda, bayanlarla tanışan ve sohbet eden Cinbir ailesi günün anısına Usta Öğretici Cennet Bilgen ve kıdemli Ayşe German'a kahve fincanı hediye ederek kendilerini ziyaret edip kahvelerini içeceklerini belirtiler.

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Kaymakam Cinbir, "Dünyamız ve ülkemizdeki birçok sıkıntının sebebi kadının aile içinde ve sosyal hayatta gerçek yerini almamasıdır. Dünyaya barışı, huzuru hakim kılmak istiyorsak sevgi kaynağı olan kadınımızın zerafeti ve yüreğindeki sönmez sevgi ışığı ile dünyaya bakabilmeli, olaylara kadının dokunuşunu sağlayabilmeli ve bu bakış ve dokunuşla hayatımızı zenginleştirmeyi başarabilmeliyiz" dedi.

"KAYMAKAMLIK KORİDORLARI İLK KEZ BU KADAR GÜZEL OLDU"

Öğleden sonra Kaymakam Şevket Cinbir ve eşi Hayriye Cinbir, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bayanlar, şehit eşleri ve anneleri, çeşitli mesleklerde çalışan bayanlarla kaymakamlık koridorunda verdikleri resepsiyonda bir araya geldiler. Bayan misafirleri ile tek tek ilgilenen Cinbir ailesi onlara beyaz ve kırmızı karanfil verdi.

17 aydır Silifke'de olduklarını ve kaymakamlık koridorlarının ilk kez bu kadar güzel olduğunu ifade eden Kaymakam Şevket Cinbir, gelen bayanlara eşi Hayriye Cinbir ile bugünlere nasıl geldikleri konularında örnekler verdi.

Cinbir yaptığı açıklamada, "Dünyamız ve ülkemizdeki sıkıntıların önemli bir sebebi de, oluşturulan olumlu politikalar ve yapılan çalışmalara rağmen, kadınların aile içinde ve toplumsal hayatta olması gereken yerde olmayışıdır.

Dünyaya huzur, barış ve sevginin hakim olmasını istiyorsak; kadının zarafeti ve yüreğindeki sönmez sevgi ışığı ile dünyaya bakabilmeyi, olaylara kadın dokunuşunu sağlayabilmeyi başarmalıyız. Aziz milletimizin birlik ve dirliğine, kavganın ve şiddetin yaşanmadığı bir dünyayı kurabilmek için kadın - erkek herkesin birlikte çalıştığı, sevginin, huzurun, barışın hakim olduğu, açlığın ve gözyaşının son bulduğu bir dünyanın, küsmek ve darılmak için bahaneler arayanların değil sevmek ve sevilmek için çareler arayanların yaşadığı bir toplumun inşasına vesile olması temennisiyle; başta fedakar annem, her zaman ve her şartta yanımda olan, güç ve esin kaynağım sevgili eşim ve memleketin bölünmez bütünlüğü için seve seve can veren aziz şehitlerimizin anne ve eşleri olmak üzere, tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Şevket Cinbir Kadınları Yalnız Bırakmadı

Kaymakam Şevket Cinbir Kadınları Yalnız Bırakmadı

Kaymakam Şevket Cinbir Kadınları Yalnız Bırakmadı

Kaymakam Şevket Cinbir Kadınları Yalnız Bırakmadı

Kaymakam Şevket Cinbir Kadınları Yalnız Bırakmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim