• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Kaymakam Sevgili, Şampiyonları Ödüllendirdi

Kaymakam Sevgili, Şampiyonları Ödüllendirdi
Aksaray'da yapılan Özel Sporcular Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda Türkiye Şampiyonu olarak Aydın'a dönen Efeler Atatürk Özel Eğitim Mesleki Eğitim...

Aksaray'da yapılan Özel Sporcular Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda Türkiye Şampiyonu olarak Aydın'a dönen Efeler Atatürk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nun başarılı sporcuları Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili tarafından eşofman takımı ile ödüllendirildi.

Aksaray'da 11-12 Nisan tarihleri arasında yapılan Okullar Arası Özel Sporcular Genç Erkekler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye birincisi olan Efeler Atatürk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nun başarılı sporcuları, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili'yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırı, Okul Müdürü Ali Şahin, Antrenör Vijdan Gökmen, başarının mimarı sporcular Burak Demirkapu, Ali Çakmakdemir, Talha Karadeniz ve Tolga Özbay katıldı. Kaymakam Sevgili ziyarette başarılı sporcuları eşofman takımı ile ödüllendirdi.

KAYMAKAM SEVGİLİ TEBRİK ETTİ

Ziyarette konuşan Sevgili sporculara hitaben konuşmasında, "Ziyaretlerinizden dolayı çok mutlu oldum. Başarınızdan dolayı sizlerle gururlandık. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İnsanoğlunun azmettikten sonra başaramayacağı hiçbir bir iş yok. Yeter ki azmetsin. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Biz de karınca kararınca cam sakızı çoban armağanı olarak başarılı sporcularımızı ödüllendirdik. Bu başarıların yine artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

"BAŞARI HEPİMİZİN BAŞARISIDIR"

Özverili çalışmanın meyvesini aldıklarını dile getiren Müdür Şahin, Başarı sadece bizim başarımız değil, başarı hepimizin başarısıdır. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AYDIN'I TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA TEMSİL EDECEKLER

Efeler Atatürk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nun spor kulübü, yine aynı sporcuları ile 28-30 Nisan tarihleri arasında Özel Sporcular Federasyonu tarafından Antalya'da yapılacak olan Kulüpler Arası Genç Erkekler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Aydın'ı temsil edecek. Başarılı sporcuların hedeflerinin Türkiye şampiyonu olarak yeni bir başarıyı daha Aydın'a kazandırmak olduklarını söyledi.

Kaymakam Sevgili, Şampiyonları Ödüllendirdi

Kaymakam Sevgili, Şampiyonları Ödüllendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim