• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kaymakam Sarı’dan Başarılı Öğretmenlere Sertifika

Kaymakam Sarı’dan Başarılı Öğretmenlere Sertifika
Van'ın Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, 2015-2016 TEOG birinci sınavında başarı gösteren öğretmenleri sertifikayla ödüllendirdi.

Van'ın Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, 2015-2016 TEOG birinci sınavında başarı gösteren öğretmenleri sertifikayla ödüllendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine İlçe Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Uca, Tuşba Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Zakir Taşkın, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, "TEOG kıstasına göre bazı okullarımızda bariz bir yükseliş oldu. Sayın Kaymakamımız başta da "sınavlarda yükseliş gösteren ilgili branşlarda ödüllendirme olacaktır" demişti. Tuşba ilçesi olarak çeşitli dallarda sportif faaliyetler başta olmak üzere ilçe birinciliği, il birinciliği, bölge birinciliği ve ülke birinciliğine doğru gidiyoruz. İnşallah orda da desteklerimizi ilden, Sayın Kaymakamımızdan ve başka yerlerden alarak Türkiye birinciliğini de almak istiyoruz. Kolay değil tabi ki, herhangi bir konuda ve branşta derece yapmak. Okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmen arkadaşlarımız, aile birliği arkadaşlarımız el ele vermişler, okulda çok güzel bir iklim var, okul kültürü oluşmuş, ancak böyle başarılar geliyor. Onun için sizleri tek tek tebrik ediyorum" dedi.

Kaymakam Musa Sarı ise, "Görevinizde göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızın yanı sıra ilçemizde akademik başarının arttırılması yönündeki projemiz kapsamında 2015-2016 TEOG birinci sınavında kendi branşınızda en çok başarı artışı gerçekleştiren öğretmenlerimizden olmanız nedeni ile sizleri başarı belgesiyle onurlandırarak, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Düzenlenen ödül töreninde başarılı öğretmenlere başarı belgesi Kaymakam Musa Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Uca, Tuşba Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Zakir Taşkın tarafından verildikten sonra hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim