• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Kaymakam Şahin, Esnaf Odasını Ziyaret Etti

Kaymakam Şahin, Esnaf Odasını Ziyaret Etti
Muş'un Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin ve beraberindekiler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Yakup Kaya'yı ziyaret ettiler.

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin ve beraberindekiler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Yakup Kaya'yı ziyaret ettiler.

Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin beraberinde Garnizon Komutanı Ömer Altaş ve İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Hanifi Koşuncu ile birlikte Bulanık Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yakup Kayaya'yı ziyaret etti. Kaymakam Şahin, gerçekleştirmiş oldukları esnaf ziyaretlerini sürdüreceklerinin altını çizdi ve ilçe esnafları ile birebir temas kurarak sorunlarını dinleyeceklerini dile getirdi. Kaymakam Ömer Şahin, "Esnafların çok sıkıntı çektiğini biliyoruz. Biz kurum amirleri olarak devamlı esnaflarımızın yanındayız. Esnafımız ile yüz yüze bire bir görüşerek dertlerini dinleyeceğiz ve böylelikle devlet ile vatandaş arasında olan köprüyü daha da güçlendirmiş olacağız. Gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretleriyle sorunları direk birinci ağızdan dinliyoruz, personellerimiz ev ziyaretlerini de birebir gerçekleştiriyor" dedi.

"HERKES BUNU İYİ BİLSİN Kİ DEVLET HER ZAMAN VATANDAŞIN HER ZAMAN YANINDADIR"

Kaymakam Şahin, "Esnaflarda bu konuda duyarlı olsunlar kapımız her zaman açıktır. Her türlü sıkıntıları bize iletsinler. Bu ilçenin huzuru için buradayız. Biz gelip gidenleriz, sizler buradasınız. Bu ilçenin huzurunu sizler sağlayacaksınız ki bizde devlet olarak da her zaman yanınızda olacağız. Bulanık ilçesinde yaşayan vatandaşlarımız dedikodulara da kulağınızı kapattın. Esnaf huzurlu bir şekilde satışını yapsın kimsenin buna engel olma diye bir yetkisi yoktur. Bu ilçe hepimizin sağduyulu olalım" dedi.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Bulanık Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hanifi Koşuncu ise, "Esnafımızla birebir görüşmelerde bulunarak, gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile kaynaşıp toplumun ahengini görerek hem diyalogumuzu pekiştirmiş olacağız hem de hayatın dinamik akışı içinde olacağız. Mülki amirimiz Kaymakamımız Sayın Ömer Şahin'e teşekkür ediyorum. Bizi çalışmalarımızda yalnız bırakmıyorlar" dedi.

Kaymakam Şahin, Esnaf Odasını Ziyaret Etti

Kaymakam Şahin, Esnaf Odasını Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim