• BIST 8884.22
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Kaymakam Öner başarılı sporcuları ödüllendirdi

Kaymakam Öner başarılı sporcuları ödüllendirdi
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Milli Takım Sporcularından Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sevim...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Milli Takım Sporcularından Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sevim Demircan ile Şehit Mustafa Serin Ortaokulu öğrencilerinden Muhsine Gezer Çek Cumhuriyeti ve Dubai'deki yarışmalarda dereceye girerken, Londra'da yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonasına kazanmaya hak kazandı. Başarılı sporcuları kabul eden Kaymakam Hüseyin Öner, her bir sporcuyu 500 lira ile ödüllendirdi.

Sporcular, Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Beden Eğitimi öğretmeni Deniz Erenoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent eşliğinde Kaymakam Hüseyin Öner'i ziyaret ettiler. Ziyarete Halk Eğitim Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç, Şehit Mustafa Serin Ortaokulu Müdür Yardımcısı Vahdettin Mantar ve Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Şerbetçi de katıldı. Başarılı sporcular Muhsine Gezer, 8-13 Mart tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nde (Prag) yapılan INAS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında 800 m de Avrupa ikincisi oldu. 18- 24 Mart tarihleri arasında ise Dubai'de yapılan 2017 IPC Londra Dünya Atletizm Şampiyonası baraj müsabakalarında; Muhsine Gezer 800 metre ve 1500 metre yarışlarında birinci olurken, Sevim Demircan'da 400 metrede barajı geçerek Temmuz ayında Londra'da yapılacak olan şampiyonaya katılmaya hak kazandılar. Başarılı sporcuları kutlayan kaymakam Hüseyin Öner, "Yurtdışında bizi başarıyla temsil eden ve önemli dereceler kazanan sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum "dedi. Kaymakam Öner, başarılı sporcuların antrenörlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve sporcuları ödüllendirdi. Öner, sporculara 500'er Türk lirası verdi. Muhsine Gezer'in elde ettiği başarı IPC'nin internet sitesinde de yer aldı.

Kaymakam Öner başarılı sporcuları ödüllendirdi

Kaymakam Öner başarılı sporcuları ödüllendirdi

Kaymakam Öner başarılı sporcuları ödüllendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim