• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Kaymakam Kubilay’dan İŞKUR’a Başarı Belgesi

Kaymakam Kubilay’dan İŞKUR’a Başarı Belgesi
Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Hizmet Merkezi'ni ziyaret ederek, çalışmaları inceledi ve İŞKUR Merkez...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Hizmet Merkezi'ni ziyaret ederek, çalışmaları inceledi ve İŞKUR Merkez Müdürü İlhan Kütük'e başarı belgesi takdim etti.

Kaymakam Metin Kubilay, İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi'ni ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vatandaşlarla da sohbet eden Kaymakam Kubilay, ziyaretin sonunda İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü İlhan Kütük'e başarı belgesi takdim etti. Çerkezköy'ün, Türkiye'nin en önemli üretim ve istihdam merkezlerinden biri olduğunu belirten Kaymakam Kubilay, şunları söyledi:

"Çok hızlı nüfus artışına sahip olan ilçemizin nüfusu her yıl bir ilçe nüfusu kadar artıyor. Bu nüfus artışı da beraberinde hizmet talebi de getiriyor. Bu konuda İŞKUR Hizmet Merkezimize çalışma mevzuatı ile ilgili önemli görevler düşmektedir. 2015 yılı sonu itibari ile yaklaşık yüzde 8,53 gibi bir nüfus artışına karşılık İŞKUR'da iş ve işlemlerde yüzde 15'lik bir atış olmuştur. İŞKUR girişimcilik ve istihdam konularında önemli fonksiyonlara sahiptir. İhtiyaç duyulan yerlerde eleman ihtiyacının karşılanması, elemanların eğitilmesi, işçi ve işvereni bir araya getirmesi, engelli vatandaşlarımızın istihdamının sağlanması gibi önemli görevler ifa etmektedir. Bizde Hizmet Merkezi Müdürümüze başarı belgesi vermeyi uygun gördük. Hizmetlerinden dolayı başta İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürümüz İlhan Kütük'e ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum."

Bu başarı belgesinin kendilerini onurlandırdığını belirten İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü İlhan Kütük, "Bundan sonra çalışma arkadaşlarım ile beraber daha fazla çalışacağımı belirtmek istiyorum. Şahsım ve kurumum adına Kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Kubilay’dan İŞKUR’a Başarı Belgesi

Kaymakam Kubilay’dan İŞKUR’a Başarı Belgesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim