• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Kaymakam Kubilay, THK Ve Kızılay’ı Ziyaret Etti

Kaymakam Kubilay, THK Ve Kızılay’ı Ziyaret Etti
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, kamu yararına faaliyet gösteren derneklere ziyarette bulundu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, kamu yararına faaliyet gösteren derneklere ziyarette bulundu. Türk Hava Kurumu ve Kızılay Çerkezköy Şubelerini ziyaret eden Kaymakam Kubilay, başkan ve yönetimleri ile bir araya geldi.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mustafa Zümbül ile Kızılay Çerkezköy Şubesi Başkanı Ertan Aşut misafir etti. Zümbül ve Aşut ziyaret sırasında kurumların çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Metin Kubilay, "2016 yılına girdiğimiz bu ilk günlerde ilk ziyaretlerimizi kamu yararına çalışan derneklerimize yapıyoruz. Kızılay ve Türk Hava Kurumu da ilçemizde önemli görevler ifa ediyorlar. İhtiyaç duyduğumuzda her zaman yanımızdalar. Bu köklü kurumlarımızda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizi biz yapan, gurur duyduğumuz kurumlarsınız. Sizlere destek olmak, bu kurumlarımızı daha da ileri noktalara taşımak hepimizin görevi. Hizmetlerinizden dolayı ilçem ve vatandaşlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum. 2016 yılının sizlere sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Ziyareti dolayısıyla Kaymakam Metin Kubilay'a teşekkür eden, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mustafa Zümbül, 2015 yılında yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Zümbül şunları anlattı: "2015 yılında Sayın Kaymakamımız Fahri Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile güzel çalışmalara imza attık. 45 öğrencimiz ile beraber Türk Hava Kurumu Merkezi'ni ziyaret ettik. Havacılık eğitimi alan pilotlarımızın çalışma alanlarını ziyaret ettik. Model Uçak eğitimi çerçevesinde 800 kurs açtık. Belediyemiz ile beraber izcilik öğrencilerine havacılık ve model uçak kurslarımız devam ediyor. Malzemeler Türk Hava Kurumu tarafından temin ediliyor. Atamızın dediği gibi "İstikbal göklerdedir." Biz de yolumuza bu çerçevede devam edeceğiz" diye konuştu.

"AŞUT KIZILAY'IN FAALİYETLERİNİ ANLATTI"

Zümbül'ün ardından Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aşut, ise şöyle konuştu: "Ziyaretlerinizden dolayı kendim ve yönetim kurulu üyelerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Kızılay olarak ilçemizde Kan Hizmetleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Tugay Komutanlığımızın ciddi destekleri ile ortaklaşa bir çalışma başlattık. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza topladığımız yardımların ulaşması için çalışmalar yürütüyoruz. Yürüttüğümüz bir başka çalışma da Türk Kızılay'ına verilen kurbanlar ile ilgili. Kurbanlarını bizlere veren vatandaşlarımıza kurbanlarının noter huzurunda kesildiğini gösteren video cd ile çeşitli hediyeler gönderiyoruz. Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı olarak bir şeyi açığa kavuşturmak istiyorum. Hastanelerimiz aracılığı ile bizlere başvuran vatandaşlarımızın kan ihtiyacını mutlak surette karşılıyoruz. Bundan hiçbir vatandaşımızın kuşkusu olmasın. Yeter ki doktorlarımız aracılığı ile bizlere talep gelsin. Doktorlarımız talep ettiği sürece hiçbir vatandaşımız kan telaşına düşmesin" dedi.

ROZET HEDİYE EDİLDİ

Son olarak Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kaymakam Metin Kubilay'a Türk Hava Kurumu rozetini hediye etti.

Kaymakam Kubilay, THK Ve Kızılay’ı Ziyaret Etti

Kaymakam Kubilay, THK Ve Kızılay’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim