• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Kaymakam Kırlı Vatandaşlarla Onuncu Kez Bir Araya Geldi

Kaymakam Kırlı Vatandaşlarla Onuncu Kez Bir Araya Geldi
MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, geleneksel hale getirdiği halk toplantılarının onuncusunu gerçekleştirdi.

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, geleneksel hale getirdiği halk toplantılarının onuncusunu gerçekleştirdi.

Her hafta makamında ağırladığı vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen, görevinin verdiği sorumluluk ve imkânlar kapsamında ilçe halkına gereken hizmeti vermeye çalışan Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, halk toplantılarının onuncusunu gerçekleştirdi. Toplantıları aksatmamaya özen gösteren Soner Kırlı, "Geçtiğimiz hafta işlerimizin yoğunluğuyla yapamadık. Bir hafta aradan sonra tekrar toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Çok şükür ilçemizde yaptığımız toplantılar neticesinde birçok ailemize nakdi yardım yaptık. Biz toplantılarımızda sadece nakdi, gıda, giyim ve barınma ihtiyaçlarını değil, halkımızın tüm ihtiyaçlarına çare bulmaya çalışıyoruz. Çok hasta olan vatandaşlarımıza gerekli kurumlarla irtibata geçerek tedavi imkânı olan hastalarımıza tedavi olmaları için yardımlarda bulunuyoruz" dedi.

Vatandaşlara tüm kamu kurumlarının kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Kaymakam Kırlı, düzenlenen toplantıların sorunların çözümü noktasında oldukça verimli geçtiğini vurguladı. Kaymakamlık makamında yapılan onuncu toplantıda, ev kadınlarına daha çok söz vermek istediğini ifade eden Kaymakam Kırlı, "İlçemizde yaşayan ev kadınlarına bu toplantıda daha çok yer vermek istedik. Ev kadınları, evlerindeki sorunları daha çok biliyor ve önemsiyorlar. Onların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Çok şükür yaptığımız toplantılar neticesinde siz değerli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını önemli ölçüde giderdik" şeklinde konuştu.

Kaymakam Kırlı, "Kutlu Doğum Haftası" içerisinde olduğumuzu hatırlatarak, "Âlemlere rahmet Olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'in bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması, tarih boyunca tüm insanlığın ortak değeri olan merhamet ve şefkati hayatın her alanına etkin kılmamız temennisi ile tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder, selam ve saygılar sunarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim