• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Kaymakam Keçeli Karapınar Beldesinde Karne Dağıttı

Kaymakam Keçeli Karapınar Beldesinde Karne Dağıttı
Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli Karapınar Beldesi Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu ve Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Orta Okulu'ndaki öğrencilere karne...

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli Karapınar Beldesi Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu ve Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Orta Okulu'ndaki öğrencilere karne dağıttı.

Öğrencilere yakın ilgi gösteren Çaycuma Kaymakamı Keçeli, karne verdiği öğrencilerle bol bol da fotoğraf çekildi. Protokol üyeleri ile birlikte sınıfları ziyaret eden Kaymakam Keçeli, öğretmenlerden öğrencilerin son durumlarını öğrendikten sonra karnelerini verdi.

Öğrencilere karnelerini verirken tek tek notlarını da inceleyen Kaymakam Keçeli, "2015-2016 eğitim sezonunun ilk yarısının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Eğitim bizim önceliğimizdir. Çok ciddi bir şekilde eğitimin her kademesini ele alıyoruz. Bütün personelimize teşekkür etmek istiyorum. Huzurlu bir şekilde eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. İlçe genelinde Emniyet Müdürlüğü ve Jandarmayı okulların giriş ve çıkışlarında görevlendirdik. İş birliği içinde görevlerini en iyi şekilde yaptıklarına inanıyorum. Eğitim için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Çaycuma'yı eğitimde marka kent yapmaya çalışıyoruz. Eğitim kampanyalarımıza destekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum. Tatilde çok iyi dinlenin ama kitap okumayı da ihmal etmeyin" dedi.

Kaymakam Keçeli törene katılan velilere seslenerek, "Veli olarak bu anlamda kırgınlık yaşayabilir ama hiçbir karne neticesi çocuklarımızdan daha değerli değildir. Çocuklarımıza düzenli çalışma sistematiğini öğretmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kaymakam Keçeli ile birlikte karne törenine katılan Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve Karapınar Belediye başkanı Ahmet Aydın da öğrencilere karne verdi. Öğrencileri tek tek kutlayan Özdemir, 15 günlük tatilin tadını çıkarmalarını ve dinlenmelerini söyledi. Milli Eğitim Müdürü Özdemir, öğrencilere tatilde bol bol dinlenirken, derslerini de tamamen unutmamalarını tavsiye etti. Kaymakam Serkan Keçeli gibi Özdemir'de öğrencilere kitap okumalarını tavsiye ederken, velilere de tavsiyelerde bulundu. Özdemir, başarılı öğrencilerin veliler tarafından ödüllendirilmesinin teşvik olacağını söylerken, dersleri iyi olmayan öğrencilere de anlayışla yaklaşılması tavsiyelerinde bulundu.

Öğrencileri tebrik eden, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, "Sevgili çocuklar bugün sizin için özel bir gün. Artık çalışma döneminden oyun dönemine giriyorsunuz. Sizler oyun çocuğusunuz. Çocuk, çocukluğunu yaşamalı. Öğretmenleriniz ve anne babalarınız size hayatta gerekli tüm donanımları vermeye çalışıyorlar. Şunu lütfen unutmayın ki hayatta sizi başarıya ancak çalışmak götürecektir ve bunu siz yapmalısınız. Bu ideali kendinize rehber edinirseniz göreceksiniz hem sizler hem de aileniz ve toplumumuz huzurlu olacaktır" dedi. Velilere de çağrıda bulunan Başkan Aydın, "Anne ve babalar olarak karne notuna göre öğrencilerinizi değerlendirmeyiniz. Öğrencilerin zayıfı olabilir ama bu notlar çalışarak düzeltilebilir. Aile bireyleri olarak çocuklarımıza karşı ilgi göstermemiz lazım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim