• BIST 9721.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Kaymakam Güven’den Gazetecilere Ziyaret

Kaymakam Güven’den Gazetecilere Ziyaret
Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula'da yerel yayın yapan Kula Haber Gazetesini ziyaret etti.

Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula'da yerel yayın yapan Kula Haber Gazetesini ziyaret etti. Gazetenin imtiyaz sahibi ve yazı işleri müdürü tarafından karşılanan Kaymakam Güven, yerel basının önemine dikkat çekerek, gazetecilerin önemli bir mesleği yerine getirdiklerini söyledi.

Her yıl 10 Ocak tarihinde kutlanan Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle gazetecileri ziyaret eden Kula Kaymakamı Murat Güven'i, Gazetenin imtiyaz sahibi ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Kula Muhabiri Hasan Yiğen ile gazetenin Yazı İşleri Müdürü Alaettin Yakın karşıladı. Gazete ziyareti esnasında gazete personeli ile de sohbet eden Kaymakam Güven, gazete personelinin de Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Ziyarette konuşan Kula Kaymakamı Murat Güven, "Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlamaktadırlar. İlçemizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden siz değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetleri dile getiren Yiğen, ziyareti için Kaymakam Murat Güven'e teşekkür etti.

Kaymakam Güven’den Gazetecilere Ziyaret

Kaymakam Güven’den Gazetecilere Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim