• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Kaymakam Erkan, Sporcularla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Kaymakam Erkan, Sporcularla Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Bitlis'in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, Muaythai Federasyonu tarafından 28 Ocak-7 Şubat 2016 tarihleri arasında Aydın Söke'de yapılan Türkiye Şampiyonasından...

Bitlis'in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, Muaythai Federasyonu tarafından 28 Ocak-7 Şubat 2016 tarihleri arasında Aydın Söke'de yapılan Türkiye Şampiyonasından 5 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği ve 4 Türkiye üçüncülüğü ile dönenerek ilçeye büyük bir gurur yaşatan sporcularla kahvaltıda bir araya geldi.

Tatvan'da bulunan özel bir restoranda düzenlenen kahvaltıda, sporcular ve antrenörler Ömer Uğur ile bir araya gelen Kaymakam Murat Erkan, hem sporcularla birlikte kahvaltı yaptı hem de sporcularla uzun uzun sohbet ederek nasihatlerde bulundu. Elde edilen başarının önemine vurgu yaparak, elde ettikleri başarıdan ötürü takım antrenörü Ömer Uğur ve sporcularını tek tek tebrik eden Kaymakam Erkan, "Sporcularımız bir kez daha ulusal bir yarışmada gerek ilçemizi ve gerekse ilimizi en iyi şekilde temsil ederek ilçemize büyük bir gurur daha yaşattılar. Bu anlamda ben bize bu gururu yaşatan sporcularımıza hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılar bundan sonrada katlanarak devam edecek. Bu anlamda gençlerin her alanda önünü açmak bizim en öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bunun için de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya gereken destekleri sunmaya devam edeceğiz. Bunun sonucunda da sporcularımızın gerek ilçemizi, gerek ilimizi ve gerekse ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.

Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuların nisan, mayıs ve eylül ayları içerisinde yapılacak olan Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonlarında hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil edeceğini kaydeden Kaymakam Erkan, "Elde edilen başarılı sonuç sayesinde Türkiye Şampiyonasında gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Mehmet Yalçın Mayıs ayında İsveç'te yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında, Abduselam Kurt ise Eylül ayında Hırvatistan'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ilçemizi ve ülkemizi temsil edecekler. Ayrıca, Türkiye Şampiyonasında minikler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan sporcularımız Bera Hamza Uğur ve Serhat Demir ise nisan ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil edecek. Buda bizim için apayrı bir gurur olacaktır. Ben şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Sporculara bazı tavsiyelerde bulunan Kaymakam Murat Erkan, "Sporcularımızın yaşantıları, hal ve hareketleriyle örnek birer birey olması gerekir. Bu anlamda gündelik hayatınızda sporu asla ihmal etmeyin. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat edin. Hayatınızda mutlaka disiplinli bir çalışma düzeni ve bir hedefiniz olsun. Bunlar başarı için çok önemli konular. Tüm bunlara dikkat eder ve hayatımızda uygularsak sadece başarılı olmakla kalmaz, istikrarlı başarıyı yakalamış oluruz. Ayrıca mutlaka kitap okuma alışkanlığı edinmeli ve seviyenize uygun kitaplar okumalısınız. Sizler tüm bunları yaptığınız takdirde başarı zaten kendiliğinden gelecek ve bu başarı kalıcı bir başarı olacaktır" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Aydın Söke'de yapılan Türkiye Şampiyonasında minikler kategorisinde Bera Hamza Uğur ve Serhat Demir, yıldızlar kategorisinde Bünyamin Enes Subaşı, gençler kategorisinde ise Mehmet Yalçın ve Abduselam Kurt ilçemize 5 Türkiye Şampiyonluğu gururunu birden yaşatırken, büyükler kategorisi A klasmanında Murat Aslan Türkiye ikinciliği, gençler kategorisinde Hamza Şentürk, büyükler kategorisi A klasmanında Gökhan Kara ve yıldızlarda ise Emre Dinar ve Emir Közenk Türkiye üçüncüsü olma başarısını elde etmişti.

Kaymakam Erkan, Sporcularla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Kaymakam Erkan, Sporcularla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim