• BIST 9452.26
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Kaymakam Çetin’den 3 Öğrenciye Bilgisayar Tablet Hediye

Kaymakam Çetin’den 3 Öğrenciye Bilgisayar Tablet Hediye
Muş'un Varto ilçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Suriyeliler için yardım kampanyasını düzenleyen 3 öğrenciyi makamında kabul ederek tablet bilgisayar hediye...

Muş'un Varto ilçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Suriyeliler için yardım kampanyasını düzenleyen 3 öğrenciyi makamında kabul ederek tablet bilgisayar hediye etti.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesinde, Suriyeliler için "Sen üşürken, ben uyuyamam" yardım kampanyası düzenleyen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknoloji öğrencileri Feryat Tan, Uğur Çınar, Cihan Aydemire ve İlçe Milli Eğitim Müdürü N.Sait Yetkineri makamında kabul etti. ilçede böyle anlamlı bir kampanya başlattıkları ve kendilerinin bir TIR malzeme toplayarak, mağdur olanlara yetiştiren öğrencilere yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Çetin, daha sonra öğrencileri birer tablet bilgisayarla hediyelendirdi.

Öğrencilerin "Sen üşürsen, ben uyuyamam" yardım kampanyası ile ilgili bilgi alan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, "İlçemizin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Bilişim Teknoloji Bölümü öğrencilerinin Suriyeli insanlarımız için başlattıkları sen üşürken ben uyuyamam yardım kampanyasını duyduğumda çok duygulandım. Öğrencilerimizin bu yardım kampanyasına ilçe kaymakamlığı olarak maddi ve manevi olarak bizlerde gerekli desteği vermeyi kabul ettik. Öğrencilerimiz Suriyeli insanlarımız için mont, kazak, pantolon, ayakkabı bot, çorap, atkı, bere ve battaniye gibi kışın kullanılabilecek olan gerekli malzemeleri topladılar. Vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı davranarak yardımda bulundular. İlçemizde olmayan bir yardım kampanyasını gerçekleştirerek Suriye'de mağdur ve perişan durumda bulunanların Yardımına bir TIR dolusu eşya ile ulaşmayı başardılar. Öğrencilerimizin bu başarısı ilçemize en büyük başarısı olarak yansımış durumdadır. İlçede ilk bu öğrencilerimiz örnek olma aşamasında bir yardım kampanyası düzenlediler. İnşallah diğer okullardaki öğrencilerimizde bu kampanyayı örnek alarak öğrencilerimizin yapmış oldukları bu kampanya ilçemizde ses getirdiğinden dolayı bizde kendilerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığımızca bilgisayar tablet hediye etmeyi uygun gördük bu konuda öğrencilerimize ve yardımda bulunan tüm insanlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Öğrenciler adına açıklama yapan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Feryat Tan ise, "Okulumuz bilişim bölümünde Cihan Aydemir ve 12/E bilişim öğrencileri öncülüğünde sosyal yardımlaşma kapsamında kışın soğuk ve çetin şartlar altında ülkemize iltica eden zor durumdaki yardıma muhtaç Suriyeli vatandaşların giysi ve kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla "çocuklar üşümesin, "Sen üşürken, ben uyuyamam" adlı sosyal sorumluluk projesi gereği yardım kampanyası düzenledik. Halkımız bu kampanyamıza büyük bir destek verdi. Bize her konuda desteğini esirgemeyen başta ilçe kaymakamımız Mehmet Nuri Çetine ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz N. Sait Yetkiner'e emeği geçen ve geçecek olan tüm Vartolu yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Kaymakam Çetin’den 3 Öğrenciye Bilgisayar Tablet Hediye

Kaymakam Çetin’den 3 Öğrenciye Bilgisayar Tablet Hediye

Kaymakam Çetin’den 3 Öğrenciye Bilgisayar Tablet Hediye

Kaymakam Çetin’den 3 Öğrenciye Bilgisayar Tablet Hediye

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim