• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Kayak Federasyonu, HEAD ve Sportive arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Kayak Federasyonu, HEAD ve Sportive arasında işbirliği anlaşması imzalandı
Türkiye Kayak Federasyonu ile kayak üreticisi HEAD ve Türkiye temsilcisi Sportive arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Türkiye Kayak Federasyonu ile kayak üreticisi HEAD ve Türkiye temsilcisi Sportive arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Kayak sporunun Türkiye'de gelişmesine katkı sağlamayı amaçlayan uzun vadeli işbirliğinin imza töreni, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, HEAD Pazarlama Müdürü Peter Krommer ve HEAD Kayaklarının Türkiye Temsilcisi olan; Sportive Genel Müdürü Zeynep Selgur arasında imzalandı. İmza törenine HEAD marka temsilcisi ünlü kayak şampiyonu Marco Buechel'de katıldı.

Türkiye Kayak Federasyonu, Türkiye'de kayak sporunun gelişmesi için, şampiyonların tercihi olan dünyaca ünlü kayak üreticisi HEAD firması ile Türkiye temsilcisi olan Sportive arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Uzun vadeli işbirliği anlaşması kapsamında, Türkiye'de kayak sporunu desteklemek ve daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla özellikle ilk, orta öğretim ve üniversitelerde yapılacak bir çok proje yer alıyor.

Türkiye Kayak Federasyonu'nun yeni açılmış olan İstanbul ofisinde yapılan toplantıya Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, HEAD Pazarlama Müdürü Peter Krommer ve Sportive Genel Müdürü Zeynep Selgur ev sahipliği yaptı. Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kayak sporunun geniş kitlelere yayılabilmesi için, dünyaca ünlü şampiyonların tercihi olan; dünyanın en ünlü kayak üreticilerinden HEAD ve Türkiye Temsilcisi Sportive ile gerçekleştirilmiş olan uzun vadeli işbirliği sözleşmesinin imzalanmasından büyük mutluluk duyuyorum. Kayak, ailece doğada yapılabilen oldukça eğlenceli bir spordur. Türkiye kayak sporu için oldukça elverişli dağlara sahiptir. 48 ilimizde kayak yapılabilmektedir. Hedefimiz, ülkemizde 4 milyon kişiyi kayak sporuyla entegre etmektir. Kayak sporunu tanıtabilmek ve geniş kitlelere yayılabilmesi için HEAD ve Türkiye Temsilcisi olan Sportive ile birlikte okullarda ve üniversitelerdeki çeşitli tanıtım faaliyetleriyle bu sporu sevdirecek ve küçük yaşlarda kayak sporuna başlanmasını teşvik edeceğiz.

Güçlü işbirlikleriyle ülkemizin 2026 Kış Olimpiyatları'na aday olması öncelikli hedefimizdir. Ayrıca dünya kupaları, dünya şampiyonaları ve kış olimpiyatlarında sporcularımızı podyumlarda görebilmek için dünyaca ünlü antrenörlerle çalışmalarımızı azimle sürdürüyoruz. Bu vesileyle HEAD kayaklarının marka tanıtım yüzlerinden ünlü kayakçı Marco Buechel'e de ülkemizi ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ederim. Kendisi yarın Erzurum'da düzenlenecek K1 ve K2 Alp Disiplini kayak yarışmalarında pist açılışını yapacak ve genç sporcularımıza başarıya giden yoldaki deneyimlerini aktaracaktır."

Sportive Genel Müdürü Zeynep Selgur ise yaptığı açıklamada, "Sportive, 22 şehirde toplam 29.715 metrekareye yayılan 38 mağazasıyla hizmet veren ve yılda 7 milyon müşteriye ulaşan Türkiye'nin lider spor perakende markasıdır. Tüm spor branşlarına ait ürünleri bulabileceğiniz Türkiye'nin en yaygın spor perakendecisi Sportive olarak Türkiye'de her türlü sporun geniş kitlelere yayılmasını amaçlıyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Bu kapsamda da sporcular, kulüpler ve spor federasyonlarıyla işbirliği içinde farklı projeler gerçekleştiriyoruz. Bugün burada Türkiye Kayak Federasyonu'yla yan yana olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnanıyoruz ki Türkiye Kayak Federasyonu'nun koyduğu hedef ve vizyonla Türkiye çok kısa bir zaman içinde kayak sporunda uluslararası başarılara imza atacak. Bu başarılarda bir nebze de olsa katkımızın olacağını bilmek bizi çok heyecanlandırıyor.

Sportive olarak kayak sporuna ayrı bir önem verdiğimizi özellikle belirtmek isterim. Avusturya'nın dünyaca ünlü kayak üreticilerinden olan ve uluslararası şampiyonluklara imza atan sporcuların tercihi Head markasının Türkiye'deki temsilciğini üstleniyoruz. Head, tüm dünyada ünlü ve alanında en başarılı kayakçıların tercih ettiği bir marka. Bugün de aramızda markanın sporcusu olan ve 4 kez Dünya Kupası ile 6 kez Olimpiyat Oyunları'nda yer alan dünyaca ünlü kayakçı Marco Buechel bulunuyor. Kendisini Türkiye'de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Türkiye'de bulunmaktan heyecan duyduğunu belirten HEAD'in marka tanıtım yüzü, 6 olimpiyata katılmış, ünlü kayak şampiyonu Marco Buechel, bugün Erzurum'da Alp Disiplini K1 ve K2 Ligi Final Ayağı yarışlarında "Pist Açılışı"nı gerçekleştirdi.

Kayak Federasyonu, HEAD ve Sportive arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Kayak Federasyonu, HEAD ve Sportive arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Kayak Federasyonu, HEAD ve Sportive arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Kayak Federasyonu, HEAD ve Sportive arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim