• BIST 9530.47
  • Altın 2476.334
  • Dolar 32.4505
  • Euro 34.7108
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

Kayahan'ın şarkılarını kanser hastası kadınlar için söylediler

Kayahan'ın şarkılarını kanser hastası kadınlar için söylediler
Sanatçılar İpek Açar, Suat Suna ve İskender Paydaş, geçtiğimiz yıl nisan ayında kanser sebebiyle hayatını kaybeden sanatçı Kayahan'ın şarkılarını...

Sanatçılar İpek Açar, Suat Suna ve İskender Paydaş, geçtiğimiz yıl nisan ayında kanser sebebiyle hayatını kaybeden sanatçı Kayahan'ın şarkılarını bu hastalığa yakalanan kadınlar için söyledi. Üçü birlikte ilk kez konser veren sanatçılar, konserin geliri ile kanser hastası kadınların tedavi masraflarının karşılanacağını ifade etti.

Konser, Pembe İzler Derneği organizasyonu ile Bursa Podyum Park Jooly Joker'de gerçekleştirildi. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Kayahan'ın sevilen şarkıları seslendirildi. Konser öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan İpek Açar, Suat Suna ve İskender Paydaş, yaşadıkları mutluluğu dile getirdi.

ACAR: ÇOK KARIŞIK DUYGULAR İÇİNDEYİM

Çok karışık duygular içinde olduğunu belirten Kayahan'ın eşi sanatçı İpek Acar, "Bir yandan çok heyecanlı ve çok mutluyum. Böyle bir sebepten ilk konserimizi veriyor olmamız müthiş bir heyecan. Bir yandan da buruk ve eksik. Çünkü senelerce hep el ele birlikte sahneye çıkmaya alışık olduğum Kayahan yanımda olmadığı için. Ama benim ne kadar kalbime yakınsa, şarkıları ve bıraktığı izlerle dinleyicilerin de kalbine o kadar yakın olduğuna inanıyorum. Biz de umarım bu konser ile bir pembe iz bırakırız." diye konuştu.

SUNA: ÇOK SEVDİĞİMİZ İNSANI KAYBETTİK, HAYATIMIZDA BÜYÜK BİR EKSİKLİK OLDU

Sanatçı Suat Suna ise kanser hastalığının zorluğuna dikkat çekti. Adının duyulmasının bile insanın psikolojisini bozduğunu hatırlatan Suna, morali yukarıda tutmanın önemine değindi. "Çok sevdiğimiz bir insanı da bu hastalıktan kaybettik" diyen Suna, şunları söyledi: "İpek'in değerli eşi, bizlerin manevi babasıydı. Hayatımızda büyük eksiklik olduğunu söyleyebilirim. Ama bugünkü konserin de bence çok başka bir tarafı olacak. Çünkü bir müzisyenin bir bestecinin aslında ne kadar ölümsüz olduğunu da göstereceğiz. Çünkü ölümsüz şarkılar bıraktı. Hatta diyebilirim ki söz ve müzik yazarı olarak Türkiye'de bu kadar HİT repertuvarına sahip başka imse yok. Biz provalarda da seçerken çok zorlandık. Bir ömürlük çok özel şarkılar bırakmış. Burada başlamak, Pembe İzler derneği için başlamak güzel. Bu konuda ve pek çok konuda mağdur olan kadınlarımıza bir nebze bizim de elimiz uzanırsa ne mutlu bize."

PAYDAŞ: KAYAHAN'SIZ BİRLİKTE İLK KONSER

İskender Paydaş da konserin bir ilk olacağını kaydetti. Paydaş, şöyle konuştu: "İpek'in arkasında bir destek olmadan kendi solisti ile sahne alacağı ilk konser. Bizim üçümüzün Kayahan olmadan yapacağımız ilk konser. Kayahan repertuvarı ile Kayahan'sız bir şekilde üçümüzün birlikte çalacağı ilk konser. İpek bunu tercih etmişti. Daha önce bir iki konser ihtimalimizi sadece bugün yapmak üzere erteledik, onlardan vazgeçtik. O yüzden heyecanlıyız."

Pembe İzler Derneği Başkanı Arzu Karataş, konserin geliri ile kanser hastası onlarca kadının tedavi masrafları karşılanacağını bildirdi.

Kayahan'ın şarkılarını kanser hastası kadınlar için söylediler

Kayahan'ın şarkılarını kanser hastası kadınlar için söylediler

Kayahan'ın şarkılarını kanser hastası kadınlar için söylediler

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim