• BIST 9736.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

Kayaalp; “PTT 1. Lig’i hak ediyoruz”

Kayaalp; “PTT 1. Lig’i hak ediyoruz”
Nazilli Belediyespor'un başarılı defans oyuncularından Yüksel Kayaalp, "Takımımıza şampiyonluk yolunda en büyük katkıyı sağlamak istiyorum ve takımımız...

Nazilli Belediyespor'un başarılı defans oyuncularından Yüksel Kayaalp, "Takımımıza şampiyonluk yolunda en büyük katkıyı sağlamak istiyorum ve takımımız PTT 1. Lig'i hak ediyor" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da top koşturan 28 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Yüksel Kayaalp, 50. yılında şampiyonluğa kenetlenen Nazilli Belediyespor'a ve kendisine dair sorulan soruları yanıtladı. Aslen Trabzonlu olan Kayaalp sezona çok farklı bir duygu ile başlayacağını söyleyerek Eylül'ün ilk haftasında baba olacağını da hatırlatarak doğacak kızının sezon boyunca şans getireceğine inandığını da ifade etti. Tecrübeli sağ bek Yüksel, bu sene iyi performans sergileyip takımımıza şampiyonluk yolunda en büyük katkıyı sağlamak istediğinin de altını çizdi.

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Kulübün 50. yılında futbol oynamaktan onur duyduğunu dile getiren başarılı oyuncu Kayaalp, "Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi evimizde oynadığımız Trabzon spor maçında taraftarımızın tribünleri doldurup bizleri desteklemesi çok güzeldi. Bu sene en büyük desteğimizi taraftarımızdan bekliyoruz. İnşallah 1. haftadan son haftaya kadar taraftarlarımız stadımızı doldurur ve biz de onlara seyir zevki yüksek bol gollü maçlar izlettirerek sezon sonu mutluluğa ulaşırız. Kulübümüz tesis bakımından stadyum bakımından taraftar bakımından üst liglerde mücadele eden birçok takımdan daha iyi seviyede ve her futbolcunun bulamadığı ortam burada var. İnşallah doğacak kızımız bu sezon hem bana hem de takımımıza şans getirecek ve çok iyi bir sezon geçirerek lig sonunda ipi göğüsleyen biz olacağız" dedi.

Kayaalp; “PTT 1. Lig’i hak ediyoruz”

Kayaalp; “PTT 1. Lig’i hak ediyoruz”

Kayaalp; “PTT 1. Lig’i hak ediyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim