• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Kaya: “Terörü Ve Terörden Medet Umanları Lanetliyoruz”

Kaya: “Terörü Ve Terörden Medet Umanları Lanetliyoruz”
Yol-iş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Recayi Kaya, Ankara'da, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını taşıyan servis araçlarına hunharca yapılan...

Yol-iş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Recayi Kaya, Ankara'da, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını taşıyan servis araçlarına hunharca yapılan terör saldırısı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısının ardından, yine Ankara'da, Genelkurmay, Hava ve Deniz Kuvvetleri, İçişleri Bakanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin olduğu bölgede, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını taşıyan servis araçlarına bombalı saldırı düzenlendiğini ifade eden Yol-iş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Recai Kaya, yapılan hain saldırıyı kınadı.

Kaya, "Ankara'da gerçekleşen Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör saldırısı Genelkurmay, Hava ve Deniz Kuvvetleri, İçişleri Bakanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin olduğu bölgede, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını taşıyan servis araçlarına bombalı saldırı düzenlenmiştir. Alınan son bilgilere göre, hunharca ve kalleşçe yapılan bombalı terör saldırısı sonucunda 28 kişi yaşamını yitirmiş, 61 vatandaşımız da yaralanmıştır. Son yıllarda Reyhanlı, Suruç, Ankara Tren Garı ve İstanbul'daki Sultanahmet saldırılarından sonra, insanlıktan nasibini almamış olan caniler yine Ankara'da bu kez devletin kalbinde vahşice katliamlarına bir yenisini eklemişlerdir. Son saldırı halkımızı bir kez daha üzmüş, ülkemizi derin bir yasa boğmuş ve kamuoyunda büyük bir infial yaratmıştır. Devletin kalbine yapılan bu bombalı saldırı, ülkemizin dört bir köşesinin terör tehdidi altında olduğunu göstermektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin servislerine yönelik hain saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Ne olduğu belirsiz bu canileri kullanan arkasındaki hain güçler bilmelidir ki, Türk Devleti'ne yönelik bu tür hain saldırılarla asla bir yere varamayacaklardır. Ülkemizin iç barışını bozmak isteyen bu canilerin ve arkasındaki güçlerin oyunlarını bozmak için Milletçe birlik ve beraberlik içinde dimdik ayakta durmalıyız. TBMM içindeki ve dışındaki tüm siyasi partilerimizi, sivil toplum örgütlerimizi kısır tartışmaları bir tarafa bırakıp, ülkemizin en öncelikli sorunu olan terör belasına karşı birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz. Hunharca saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, Milletimize ve ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim