• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Kavaklı Anadolu Lisesi bir engelliyi daha sevindirdi

Kavaklı Anadolu Lisesi bir engelliyi daha sevindirdi
Aydın Efeler İlçesi'nde Eğitim-Öğretim veren Özel Kavaklı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin "Sosyal Hizmet" projeleri kapsamında topladıkları...

Aydın Efeler İlçesi'nde Eğitim-Öğretim veren Özel Kavaklı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin "Sosyal Hizmet" projeleri kapsamında topladıkları mavi kapaklar engelli bireyleri sevindirmeye devam ediyor. Öğrenciler tarafından toplanan kapaklarla alınana tekerlekli sandalye engelli Orhan Zengin'e teslim edildi.

Aydın Engelliler Dayanışma Derneği'nde tekerlekli sandalyesini teslim alan Orhan Zengin, kullandığı tekerlekli sandalye kırıldığı için sandalyesiz kaldığını belirterek kendisine yardımcı olan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi ailesine teşekkür etti.

"Bizim için başarı sadece üniversite sınavı değil"

Aldıkları tekerlekli sandalye ve arta kalan kapakları Aydın Engelliler Dayanışma Derneği'ne Rehber Öğretmen Ezgi Ürküt ile birlikte teslim eden Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, "Okul olarak başarıyı sadece üniversite sınavlarındaki başarı olarak görmüyoruz. Bize göre toplumun içine karışmayan, sosyal hayatı paylaşmayan öğrencinin dersleri ne kadar güzel olursa olsun başarılı değildir. Bu nedenle öğrencilerimizi derslerin yanında sosyal hayata uyum sağlamalarını ve hayatı paylaşmalarını da öğretmeye çalışıyoruz. Bir öğrencinin bizden mezun olabilmesi için en az 25 saatlik sosyal hizmet projesinde çalışması gerekiyor. Bunun da nedeni çocuklarımızı sadece sınava değil hayata hazırlamak içindir. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında toplanan mavi kapaklarla bugün bir başka engelli vatandaşımızın daha sorununu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Aydın Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Balkın, duyarlı ve sorumlu davranışlarından dolayı Özel Kavaklı Anadolu Lisesi öğrenci ve personeline teşekkür etti.

Kavaklı Anadolu Lisesi bir engelliyi daha sevindirdi

Kavaklı Anadolu Lisesi bir engelliyi daha sevindirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim