• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kastamonu’da Hilton Otel İçin Geri Sayım Başladı

Kastamonu’da Hilton Otel İçin Geri Sayım Başladı
Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ve ekibi, Kastamonu'da Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile yapılması planlanan otel hakkında...

Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ve ekibi, Kastamonu'da Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile yapılması planlanan otel hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Reysaş GYO Portföy Yöneticisi Alper Alptekin, Özen ve Tulgan Mimarlık mimarları Emre Özer ve Koray Kıdış hava yoluyla Kastamonu'ya gelerek Hilton projesi çerçevesinde Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, otel için belirlenen yeri Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ve ekibine görsellerle anlattı. Hilton için en iyi yerin Kuzeykent mevkii olduğunu ifade eden Babaş, otel planlamasının bu hafta mecliste görüşüleceğini söyledi.

Başkan Babaş, Hilton Otel projesinin İstanbul Çevre Yolu, Daday ilçe yolu ve Kuzeykent girişinde bulunan alana yapımının planlandığını ifade ederek, şöyle konuştu: "İlimiz açısından büyük önem taşıyan Hilton Otel projesiyle ilgili Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven beyle görüştük. Çok faydalı bir görüşme oldu. Otel için hızla proje çalışmaları başlanacak. Yoğun çalışmalarımız sonucu gerçekleşen bu proje bizim şehrimiz açısından büyük önem taşıyor. Büyük bir sorun çıkmaz ise Hilton için geri sayıma geçtiğimizi söyleyebilirim"

REYSAŞ YATIRIM HOLDİGN YÖNETİM KURULU BAŞKANI DÖVEN'DEN BABAŞ'A ÖVGÜ

Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın makamına gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Belediye Hizmet Binası önüne yapılan 420 araçlık otoparkında, otelin yapılması planlanan alanı ve Seyrangah Tepesi'nde incelemeler yapıldı. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, burada Anıtlar Kurulu tarafından onaylanan Teleferik Projesi'ni de Döven'e anlattı.

Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın Seyrangah Tepesi projesine bayıldığını belirterek, "Kastamonu gerçekten muhteşem bir şehir. Bence Kastamonulular hem böyle bir şehirde yaşadıkları için hem de şehrine bu kadar güzel projeler üreten bir Belediye Başkanı'na sahip oldukları için çok şanslı. Bizlerde önümüzdeki dönemde bu güzel şehre güzel yatırımlar yapmayı planladık. Projemize hızla başlayıp bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Kastamonu’da Hilton Otel İçin Geri Sayım Başladı

Kastamonu’da Hilton Otel İçin Geri Sayım Başladı

Kastamonu’da Hilton Otel İçin Geri Sayım Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim