• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Kastamonu Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu:

Kastamonu Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu:
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu, lig mücadelelerinde Perşembe günü karşılaşacakları Ardeşen Belediyesi Gençlik...

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu, lig mücadelelerinde Perşembe günü karşılaşacakları Ardeşen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Avrupa Kupaları çeyrek final rakibi Virto/Ouintus maçı ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Kastamonu'yu ve Türkiye'yi Bayanlar Avrupa Challenge Kupası'nda temsil eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün çeyrek finaldeki rakiplerinin belli olmasının ardından Antrenör Osman Kalyoncu, açıklamada bulundu. Evinde ağırladığı Polonya temsilcisi Metraco Zaglebie Lubin takımını iki maçta da mağlup ederek çeyrek finale adını yazdıran Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, çeyrek finalde Hollanda ekibi Virto/Ouintus ile eşleşti.

Rakibin belli olmasının ardından değerlendirmede bulunan Kalyoncu, Hollanda'yı mağlup ettikleri taktirde final oynayacaklarını söyledi. Dünya hentbolunda söz sahibi olan Hollanda'nın ligde de iyi bir takım olduğunu ve güçlü bir rakiple mücadele edeceklerini ifade eden Kalyoncu, "Kupa mücadelelerinde en iyi 2'nci takım olarak çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Bütün amacımız bu turu geçip finale adımızı yazdırmak. Rakibimizi çok iyi tanıyoruz ve maçın analizlerini yapmaya başladık" dedi.

Kastamonu Belediyespor'un ilk maçını kendi sahasında oynayacağını söyleyen Kalyoncu, "Temsilcimiz bu turu geçerse yarı finalde Vardar Junior-HC Karpty eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Çeyrek finalde ilk maçlar 20-21 Şubat, rövanş maçları ise, 27-28 Şubat tarihlerinde oynanacak" diye konuştu.

"MAÇI KAZANMAK AVANTAJ AMA, KAYBETMEMİZ HERŞEYİN BİTTİĞİ ANLAMINA GELMEZ"

Bayanlar Hentbol Süper Ligi, Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvarda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, hiçbir yarıştan fire vermeden yoluna devam ediyor. Avrupa Kupaları'nda çeyrek final rakibinin belli olmasının ardından lig maratonu mücadelelerini de sürdüren Osman Kalyoncu, Perşembe günü konuk olacakları Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü maçı ile ilgili de değerlendirmede bulundu. Antrenmanlarını tamamlayarak Ardeşen'e geçtiklerini belirten Kalyoncu, "Ardeşen'de yaptığımız çalışma ile birlikte müsabakaya hazır hale geldik. Avrupa Kupaları'nda güçlü bir rakip ile karşılaşan Ardeşen 9 yabancı olan kadrosuna 2 yabancı oyuncu daha ekleyerek bizimle oynayacağı mücadeleye daha güçlü bir ekiple çıkacak. Ardeşen, Avrupa Kupaları'ndan elendikten sonra tek mücadele ettiği lig olan Türkiye Süper Ligi olduğu için maddi imkanlarını aktif hale getirerek sporcu kadrosunu genişletti. Bu gelişmelere rağmen kendinden emin bir şekilde hazırlıklarını tamamlayan takımımız elinden gelen gayreti gösterecektir. Çok ciddi seyirci avantajı olan Ardeşen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü maçında bütün olumsuzlukları kendi lehine çevirerek maçtan galip gelecek olan sporcu kalitesinden emin olmak ne güzel bir duygu. Çok yoğun geçen Ocak ayının en önemli maçlarından birini alarak ligde tırmanışa devam etmek istiyoruz. Maçı kazanmak ama kaybetmemizde her şey bitti anlamına gelmez. Kulübümüz üç kulvarda hedefe ulaşmak için idare, teknik ekip ve yönetim olarak her şeyini ortaya koydu ve emin adımlar atmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim