• BIST 9767.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 2 yılda bir belediyenin ve bir belediye başkanının yapabildiği en maksimum çalışmayı sergilediğini düşündüğünü...

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 2 yılda bir belediyenin ve bir belediye başkanının yapabildiği en maksimum çalışmayı sergilediğini düşündüğünü söyledi.

Fiziki yapıdan sosyal projelere, kültür sanattan spora her konuda üzerinde büyük bir sorumluluk olduğunu düşündüğünü ve tereddüt etmeden her taşın altına elini koyduğunu belirten Babaş, "Bu memleketin ihtiyaçlarını en iyi biz biliyoruz. Çünkü biz bu memleketin insanıyız" dedi.

Yıllar sonra sokağa çıktığında Kastamonulularla yine kol kola girebilmek felsefesiyle her çalışmada titiz hareket ettiğini belirten Tahsin Babaş, "Belediyecilik şehrin her türlü aktivetisiyle ilgilenmek demektir. Bende her taşın altına elimi koyuyorum. Fiziki yapıdan sosyal projelere, kültür sanattan sporuna her konuda ben desteğe varım. Böyle olmak zorundayız. Biz bu memleketin insanlarıyız. Bu memleketin ihtiyaçlarını en iyi bilenlerde biziz. Biz iki gün sonra yaptıklarımızın ve yapmadıklarımızın hesabını halkın önünde veriyoruz. Yıllar sonra sokağa çıktığımda vatandaşlarımızla kol kola dolaşacağız. Bu bilinçle hizmet etmeye gayret ediyorum. Üzerimde büyük bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Bu sorumluluğumu yerine getirebilmek içinde bütün gücümle, kuvvetimle hizmet etmeye çalışıyorum. 2 yılda bir belediyenin ve belediye başkanının yapabildiği en maksimum çalışmayı sergilediğimi düşünüyorum. Sahada bu çalışmaları görmek isteyenler olduğunda 10'uncu projede kimseyi yanımda göremiyorum. Asfalt yapmaktan, tretuvar yapmaktan hiç bahsetmiyorum. O alanda da çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz. 2017 yılında Kuzeykent'te çok ciddi bir aydınlatma çalışması gerçekleştireceğiz. Bu çalışma ticaret için, sosyal hayatın akışı için çok önemli. Bu sene özellikle Şehir Parkı projesini tamamlamak istiyoruz. Otoparklar devam ediyor" diye konuştu.

Belediye olarak bugüne kadar yurt yapılması şartıyla arsalar sattıklarını, böylelikle Kastamonu'nun üniversite gençliğine yönelik önemli bir sorununa çözüm üretmeye çalıştıklarını da dile getiren Başkan Babaş, "Belediye olarak arsa satmamızı eleştirenler var. Karting Park'ın olduğu alan boş durur mu? Bunu soruyorum. İllaki değerlendireceğiz. Bugüne kadar hep yurt yerleri satılmış. Biz göreve geldikten sonra Kastamonu'nun öğrenciye dönük barınma problemini çözmek için yurt yapmak koşuluyla arsalar sattık. Para kazanmak amacıyla satmadık ama belediyenin arsasını bedava da verecek halimizde yok. Kastamonu'nun önemli bir sorununa çözüm üretmek için hareket ettik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim