• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş,

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş,
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Babaş, 2016 yılında kendilerini tamamen sahada göreceklerini söyledi.

Yeni yapılacak sanayiden Güneykent Projesi'ne, Hilton Oteli'nden asgari ücretlilere yönelik olarak yapılacak olan konutlara kadar çok önemli açıklamalarda bulunan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu ve Kastamonu halkı için çalışmalarını sürdürdüklerini ve ilgili bakanlıklarla temasa geçerek projelerini hayata geçirmeye devam ettiklerini vurguladı.

Yeni sanayi konusunda çalışmaların 2016 yılında başlayacağını ifade eden Babaş'ın üzerinde durduğu bir diğer konu ise Güneykent Projesi oldu. Babaş, "Güneykent Projesi Kastamonu için çok önemli bir proje. Şehrin 25-30 yıllık konut ihtiyacına cevap verecek. İnşallah 2016 yılında bizi tamamen çalışma sahasında göreceksiniz" dedi.

"OTEL, İŞ MERKEZİ VE RESİDANCE PROJEMİZ GELDİ"

30 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde Başkan Babaş'ın Kastamonu'ya vaat ettiği önemli projelerden bir tanesi olan Otel, AVM ve Residance Projesi'nde de somut adımlar atılmaya devam ediliyor.

Otel, İş Merkezi ve Residance Projesinin ellerine ulaştığını söyleyen Babaş, "Projeyi inceleyeceğiz ve onayladıktan sonra hızla çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.

Hilton Oteli için de arazi belirleme çalışmalarının devam ettiğini sözlerinde dile getiren Babaş, TEDAŞ'ın yanında Mustafa Gün ve ortaklarına ait, TAŞIKO'nun karşısında Selçuk Yılmaz'a ait ve Olukbaşı mevkiinde Tonbullara ait araziler için görüşmelerin sürdürüldüğünü belirtti.

"ASGARİ ÜCRETLİLERİ BİRAN ÖNCE EV SAHİBİ YAPMAK İSTİYORUZ"

Kastamonu'da düzenlenen bir toplantıda asgari ücretlilere konut müjdesi veren Babaş, bu projeyi de biran önce uygulamaya geçirmek istediklerini söyledi. Babaş, "Asgari ücretli vatandaşlarımızın ev sahibi olması konusunu çok önemsiyoruz. Birçok vatandaşımız ev sahibi değil. İnşallah hayata geçireceğimiz bu konut projesi ile birlikte asgari ücretle geçimini sağlayan birçok vatandaşımızı da ev sahibi yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim