• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Kaskını kız arkadaşına veren gence sevgiliden 'yaralı' veda

Kaskını kız arkadaşına veren gence sevgiliden 'yaralı' veda
İzmir’in Çeşme ilçesinde, kazadan dakikalar öncesinde arkasında yolculuk yapan kız arkadaşına kaskına veren ve meydana gelen kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Mustafa Karabacak, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan genç kız ise, kafasında ve ayaklarındaki sargı bezleriyle törene katılarak erkek arkadaşına son görevini yerine getirdi. Çeşme ilçesinde meydana gelen ve yürekleri burkan trafik kazasında, motosiklette tek kask olmasından dolayı kaskını kız arkadaşı veren ve dakikalar sonra meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 21 yaşındaki Mustafa Karabacak için Çeşme ilçesindeki Alaçatı’da cenaze töreni düzenlendi. Gencin cenazesinde duygu dolu anlar yaşanırken, sevenleri son kez Karabacak’a veda etmek için Muzaffer Baskıcı camiinde buluştu. Karabacak’ın ailesi de, cenazede ayakta durmakta güçlük çekti.

HASTANEDEN KALKTI, YARALI HALDE CENAZEYE KATILDI

Cenazede erkek arkadaşının ‘önce canan diyerek’ verdiği kask sayesinde hayatta kalan Gürcistan uyruklu Esmeralda Vanchridze (16) ise tedavi gördüğü hastaneden sevgilisinin cenazesine koştu. Kafası ve ayaklarında sargı bezi olan ve yürümekte güçlük çeken genç kız cenazede gözyaşlarına boğuldu.

"KASKI BANA VERDİ"

Ayakta durmakta güçlük çeken genç kızın cümleleri boğazında düğümlendi. Genç kız “Tek değerimi kaybettim. Başka diyecek hiçbir şeyim yok” diye konuştu. Kazanın bir anda gerçekleştiğini anlatan ve iyi derecede Türkçe konuşan Esmeralda Vanchridze, “Bir an oldu araba biran karşımıza çıktı. Göremedik ve biran kendimi yerde buldum hatırlamıyorum hiçbir şey” dedi.

Genç kız, kaskı sevgilisinin gözyaşlarıyla verdiğini söyledi. Vanchridze, "Bana dedi ki; 'Kaskı takar mısın dedi aşkım.' Ben de dedim ki; 'Neden takayım' dedim. 'Tak bugün' dedi. Taktım biraz gittik kaza oldu. Hiç bir şey hatırlamıyorum" şeklinde konuştu.

Gencin cenazesi daha sonra ise Muzaffer Baskıcı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.Acı kaza, Çeşme ilçesinde sabah saatlerinde meydana geldi. 21 yaşındaki Mustafa Karabacak'ın kullandığı motosiklet, Çeşme Küçük Sanayi Sitesi girişinde bulunan benzin istasyonuna girmeye çalışan bir araca yandan çarptı. Kazada talihsiz genç Karabacak ve arkasında bulunan yabancı uyruklu kız arkadaşı Esmeralda Vanchridze (16) metrelerce sürüklendi. Başında kaskı bulunmayan 21 yaşındaki Mustafa Karabacak kaza yerinde hayatını kaybederken, kız arkadaşı kaskı sayesinde hayatta kaldı. Kazanın ardından acı olay herkesi duygulandırdı. Mustafa Karabacak'ın iki kask olmadığından dolayı kazadan dakikalar önce kaskını arkasında yolculuk yapan kız arkadaşına verdiği ortaya çıkmıştı. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim