• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Kaskf’dan Kağıtspor’a Ziyaret

Kaskf’dan Kağıtspor’a Ziyaret
KASKF Başkanı Murat Aydın, Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Dr. Ali Yeşildal'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

KASKF Başkanı Murat Aydın, Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Dr. Ali Yeşildal'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanlığına seçilen Dr. Ali Yeşildal'ı, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın ardından Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Futbol İl temsilcisi Mithat Ağa ile KASKF yönetim kurulu üyeleri Yeşildal'ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Heyet yeni dönmede yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alış verişinde bulundu.

SEKASEM'deki kulüp binasında gerçekleşen ziyarete, Kocaeli Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüp başkanı Dr. Ali Yeşildal'a yeni görevinde başarılar diledi. Büyükşehir Belediye Kağıtspor'dan övgüyle bahseden KASKF Başkanı Murat Aydın, "Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, Türkiye'de amatör spor kulüpleri arasında marka olmuş bir kulüp. Aldığı başarılarla Kocaeli'nin gururu olmuş bir kulübümüz. Türkiye'nin en çok lisanslı sporcusuna sahip olma özelliğini de taşıyan kulübümüzün her zaman yanında ve destekçisiyiz" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin amatör spora yaptığı yardımlara da değinen Aydın, "Sporu seven ve amatör sporun her zaman yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, bu kent için büyük bir şans. Türkiye'de amatör spor kulüplere bu kadar destek olan bir başka Büyükşehir Belediye başkanının olduğunu düşünmüyorum. Yapılan tesisler, alınan malzemeler, kulüplerimizin spor yapma imkanını daha da kolaylaştırıyor. Bu hizmetlerinden dolayı sayın Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirenBüyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü başkanı Dr. Ali Yeşildal Kocaeli Amatör ise spor kulüpleri Federasyonun başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini, sadece futbolda değil diğer amatör spor branşlarında da yaygın spor okullarının yapılması gerektiğini belirtti. Dr. Ali Yeşildal, "Kocaeli'de Amatör sporlar diğer illere göre çok üst düzeyde. Bu çıtanın da yukarıda olmasının en büyük nedeni Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kocaeli Amatör spor kulüpleriniz özverili şekilde çalışmasıdır. Büyükşehir Belediye Kağıtspor olarak bundan sonrada birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Ancak sadece futbolda değil diğer amatör spor branşlarında da yayın olmamız gerekiyor. Her spor branşını bir spor okuluna çevirmemiz gerekiyor. Bunu yapabilecek güçteyiz" diye konuştu.

Dr. Ali Yeşildal, "Kentimizle özgü olan ve kentimizin spor kültürüne uygun branşlara Kocaeli kenti olarak ağırlık vermemiz gerekiyor. Güreş, İzcilik, Yüzme, Binicilik, Yelken, Kürek, Engelli spor branşları ve Okçuluk bu kentin spor iklimini yansıtan spor branşları. Türkiye'nin ve ilimizin önemli spor uzmanlarını ve yöneticilerini Kocaeli'ye getirerek büyük bir çalıştay gerçekleştirmemiz gerekiyor. İlimizin spor vizyonunu belirmemiz gerekiyor. Yeni dönemde Kocaeli'nin sporda, Türkiye'nin marka kenti olmasını sağlayacağız. Akademik çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu doğrultuda taban birliklerimizle birlikte uyum içinde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim